Expedia: 1 στους 2 ταξιδιώτες αισιόδοξοι για ένα ταξίδι τους επόμενους 12 μήνες. Εσείς για που ετοιμάζεστε;;

Ένας στους δύο ταξιδιώτες αισθάνεται αισιόδοξος, άνετος ή ακόμη και ενθουσιασμένος, για να ταξιδέψει τους επόμενους 12 μήνες, σύμφωνα με μελέτη της Expedia Group Media Solutions, της διαφημιστικής οργάνωσης της Expedia.

Για να εξετάσουν το ταξίδι τώρα και στο μέλλον, οι ταξιδιώτες χρειάζονται διαβεβαίωση σε κρίσιμους τομείς όπως η ευελιξία, η καθαριότητα και η επικοινωνία, αποκαλύπτει επίσης η μελέτη.

Αν και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα ταξίδια διαφέρει ανά χώρα και γενιά, η σημασία των μέτρων υγιεινής, της ευελιξίας και της οικονομικής ηρεμίας είναι πιο καθολική.

Με τίτλο «Ταξιδιωτικά συναισθήματα & επιρροές το 2020-2021», η μελέτη χρησιμοποίησε μια συγχωνευμένη ομάδα πάνελ με τις καλύτερες κατηγορίες τον Οκτώβριο του 2020 με 11.000 ταξιδιώτες σε 11 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Αυστραλίας, της Βραζιλίας, του Καναδά, της Κίνας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, Ιαπωνία, Μεξικό, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ

Σε παγκόσμιο επίπεδο, τα δύο τρίτα των ταξιδιωτών (6 στους 10) είχαν ακυρώσει ένα προγραμματισμένο ταξίδι λόγω του Covid-19 και μόνο το ένα τρίτο των ταξιδιωτών έχουν ταξιδέψει κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Από όσους έκαναν ταξίδι, οκτώ στους 10 ταξίδεψαν για αναζωογόνηση – για να απολαύσουν μια αλλαγή τοπίου ή διαφορετικού καιρού ή να δουν την οικογένεια ή τους φίλους τους.

Πηγή: gtp

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις