Η Κατερίνα Σπύρου απαντά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου: “ώρα για δουλειά” και όχι για τεμπελιά, ωστόσο εσείς αρνείστε να δουλέψετε.

Κύριε πρόεδρε λυπάμαι που δεν γνωρίζετε πώς όταν κάνετε τοποθέτηση επί των θεμάτων πρέπει να ορίζετε αντικαταστάτη ως πρεδρέυων. Επίσης, λυπάμαι που τα επιχειρήματα σας απέναντι μας είναι τόσο φτωχά.
Θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν είχαμε καμία υποχρέωση να αντικαταστήσουμε το μέλος που παραιτήθηκε απο το ΔΣ της Μακεδνός, διότι τα μέλη που παραιτούνται συνεχώς είναι της δημοτικής αρχής και όχι δικά μας.
Σας συμβουλεύω δε να κάνετε ψυχανάλυση για το πρόβλημα που έχετε με τον γείτονα Δήμο. Είναι μάλλον που νιώθετε μηδαμινοί μπροστά τους, αλλά σε αυτό δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε.
Ωστόσο να σας υπενθυμίσω πως εμείς ζητήσαμε το λατομείο να το δουλέψει η δημοτική αρχή “ώρα για δουλειά” και όχι για τεμπελιά, ωστόσο εσείς αρνείστε να δουλέψετε.
Όσον αφορά τα καθήκοντα σας ως πρόεδρος, λυπάμαι αλλά η άγνοια σας δεν δικαιολογείται διότι πληρώνεστε! Πολύ φοβάμαι οτι σε λίγο δεν θα μπορείτε να υπερασπισθείτε τον εαυτό σας για τις σοβαρές παραβάσεις καθήκοντος σας.
Σας ευχόμαστε καλή τύχη!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

.

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΕΝΕΞΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις