Χαλαρώνουν τα μέτρα: Ανοίγουν αύριο Σάββατο 19 Ιουνίου ….

Ποιες δραστηριότητες ανοίγουν

Ένα ακόμη βήμα που μας οδηγεί σταδιακά στην επιστροφή στην κανονικότητα κάνει η κυβέρνηση με τη σύμφωνη γνώμη των ειδικών προχωρώντας σε νέα χαλάρωση των περιορισμών λόγω της μείωσης στο επιδημιολογικό φορτίο της χώρας αλλά και της μεγαλύτερης εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού αλλά και σε αλλαγές στον τρόπο και τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα φτάνουν στη χώρα οι τουρίστες. Από αύριο 19 Ιουνίου ανοίγουν τα λούνα παρκ, οι παιδότοποι και τα spa, ενώ από την 1η Ιουλίου σειρά παίρνουν και οι κλειστοί κινηματογράφοι.


Για το εμπόριο ανακοινώθηκε μείωση σε 1 πελάτη ανά 16 τ.μ. από αύριο Σάββατο 19 Ιουνίου με σκοπό την αποφυγή των ουρών εκτός καταστήματος και επαναλειτουργία για:

  • Εμποροπανηγύρεις με το πρωτόκολλο λειτουργίας των λαϊκών αγορών ειδικά προσαρμοσμένο
  • Παιδότοπους με μάσκες προστασίας για τους εργαζόμενους και ενήλικες πελάτες
  • Λούνα παρκ με αποστάσεις 4 μέτρων μεταξύ των μηχανημάτων, μάσκες για εργαζόμενους και παίκτες, απολύμανση μετά από -κάθε χρήση, απόσταση 2 μέτρων μεταξύ κερματοφόρων ατομικών παιχνιδιών, διαγραμμίσεις με αποστάσεις 1,5 μέτρο κατά την αναμονή, αποφυγή συνωστισμού με ευθύνη του επιχειρηματία.
  • Υπηρεσιών ευεξίας (λουτρά, ιαματικές πηγές, μασάζ), δεδομένου ότι πρόκειται για δραστηριότητες υποστηρικτικές του τουρισμού.

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις