Σπουδαίος ο απολογισμός του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στην 13η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

Με καταπληκτικό τρόπο ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στην 13η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης, η οποία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 3 και 4 Ιουλίου στη Σούδα της Κρήτης.

Την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στο σκιφ αρχαρίων παίδων ο Φωτιάδης Πάνος, ενώ την 4η θέση, πολύ κοντά στο βάθρο των μεταλλίων κατετάγησαν τα πληρώματα του διπλού σκιφ αρχαρίων κορασίδων με την Τοκατλίδου Αθηνά και την Δημητρίου Αρχοντία και του διπλού σκιφ αρχαρίων παίδων με τον Ραπτόπουλο Ανδρέα και τον Προκοπίδη Αργύρη. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η αθλήτρια Παραρά Ζωή, στο αγώνισμα του σκιφ αρχαρίων νεανίδων, η οποία λόγω κάποιου μικρού προβλήματος υγείας που εμφάνισε κατά τη διάρκεια των προκριματικών του αγωνίσματος, δεν κατάφερε να διεκδικήσει κι αυτή την είσοδό της στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος κι ενδεχομένως μία πολύ καλή διάκριση.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. που συμμετείχαν στη σημαντική αυτή διοργάνωση, στην προπονήτρια του Ομίλου κ. Φιλιοπούλου Ιωάννα, καθώς και στο μέλος του Δ.Σ. κ. Νάτσιουλα Δημήτρη ο οποίος συνόδευσε την αποστολή στο μεγάλο και πολυήμερο αυτό ταξίδι. Οι διακρίσεις αυτές δείχνουν πως το μέλλον ανήκει στους νεαρούς αυτούς αθλητές, καθώς και στο πλήθος νεαρών αθλητών που ανήκουν στο δυναμικό του Ομίλου και θα αγωνιστούν στις επερχόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Ο χρυσός νικητής του αγωνίσματος του σκιφ αρχαρίων παίδων, Φωτιάδης Πάνος.
Ο χρυσός νικητής του σκιφ αρχαρίων παίδων Φωτιάδης Πάνος με την προπονήτριά του κ. Φιλιοπούλου Ιωάννα.
Η αποστολή του Ν.Ο.Κ. Από αριστερά προς τα δεξιά: Φωτιάδης Πάνος, Ραπτόπουλος Ανδρέας, Προκοπίδης Αργύρης, Φιλιοπούλου Ιωάννα, Νάτσιουλας Δημήτρης, Παραρά Ζωή, Τοκατλίδου Αθηνά, Δημητρίου Αρχοντία.
Έτοιμη η αποστολή του Ν.Ο.Κ. για την αποχώρηση από το νησί.
Ένα τρομερά ζεστό τριήμερο στην Κρήτη δε θα μπορούσε να τελειώσει πιο ωραία με ένα δροσερό μπάνιο για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. Τους αξίζει!!!

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις