Θ. Ιακωβίδης: Δεν έχω λόγια για αυτό που συμβαίνει

Ο Έλληνας αρσιβαρίστας, ο οποίος συγκίνησε όλη την Ελλάδα με τις δηλώσεις του μετά το τέλος της προσπάθειας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, ο οποίος θέλει να τον βοηθήσει να συνεχίσει τον αθλητισμό – Ευχαριστεί τον κόσμο που τον στήριξε μέσω ανάρτησης του στο instagram.

«Έκανα ό, τι μπορούσα και πέρναγε από το χέρι μου… 11ος όπως και στο Ρίο. Αυτό που συμβαίνει αυτήν την στιγμή με έχει συγκινήσει αφάνταστα. Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνω και δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα, γι’ αυτό σας ζητώ μία μικρή πίστωση χρόνου ώστε να απαντήσω σε έναν ένα ξεχωριστά, Μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω έναν ένα προσωπικά, να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν έχω λόγια» ανέφερε ο Θοδωρής Ιακωβίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Να σημειωθεί από το πρωί του Σαββάτου υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση ώστε ο Θοδωρής Ιακωβίδης να αποκτήσει ακολούθους και να καταφέρει να βρει χορηγούς. Από 3.000 περίπου που είχε πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο έφτασε τους 120.000 μέσα σε λίγες ώρες.

Άμεση ήταν και η αντίδραση του κ Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος μέσω της ΕΡΤ ανακοίνωσε την αύξηση επιχορηγήσεων στην Ομοσπονδία άρσης βαρών ενώ παράλληλα ο Πύρρος Δήμας ανακοίνωσε την επιστροφή του στην Ελλάδα και την ανάληψη πρωτοβουλιών για τη ενδυνάμωση του αθλήματος

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις