Δήμος Καστοριάς – Δήμος Άργους Ορεστικού 0 – 1 (και στο ποδόσφαιρο)

Στο γήπεδο του Άργους Ορεστικού θα δώσει τους επίσημους ποδοσφαιρικούς αγώνες πρωταθλήματος Α’ Εθνικής Γυναικών, ο ΓΠΟ Καστοριάς.

Η επισημοποίηση της είδησης μετακόμισης της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Καστοριάς στο Άργος Ορεστικό ήταν θέμα χρόνου μετά και την αλλαγή της διοίκησης του ΓΠΟ.

Όσα ακούγονταν και ψιθυρίζονταν για τα προβλήματα και τα παράπονα προς τον Δήμο Καστοριάς τελευταία. επισημοποιούνται με την αίτηση του ΓΠΟ να αποκτήσει έδρα προπόνησης και αγώνων στο ΔΑΚ Άργους Ορεστικού.


Το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Ορεστικού έκανε δεκτό, παραχωρώντας το ΔΑΚ τόσο για τους αγώνες ποδοσφαίρου, όσο και για τις προπονήσεις. Γίνεται μνεία ότι μειοψήφησε ο κ. Κωνσταντίνος Ζηκούλης, ο οποίος ανέφερε ότι “θα καταψηφίσει την παραχώρηση διότι ο αιτών σύλλογος δεν έχει την φυσική του έδρα στον Δήμο Άργους Ορεστικού αλλά στον Δήμο Καστοριάς όπως μαρτυρεί και η ονομασία του”.

Απομένει λοιπόν και η μετονομασία του συλλόγου για την ηθική ικανοποίηση των ενιστάμενων πολιτών του δήμου Άργους Ορεστικού στην παρούσα απόφαση. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις