ΑΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ: Καλούμε όλους όσους έχουν λάβει κούφιες υποσχέσεις να αρχίσουν να ανοίγουν το στόμα τους

Ένα βήμα πριν την παραίτησή του από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καστοριάς είναι ο Ηρακλής Πολυκάρπης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης. Η εγκατάλειψη των αθλητικών υποδομών από τον δήμο Καστοριάς είναι προκλητική.

Οι αθλητικές υποδομές που συγκεντρώνουν πλήθος παιδιών βρίσκονται σε άθλια κατάσταση. Σπασμένα αποδυτήρια, τοίχοι που καταρρέουν από την υγρασία, σάπια και ξεχαρβαλωμένα κουφώματα, τουαλέτες υπό διάλυση, σκουριασμένες μεταλλικές κατασκευές και κιγκλιδώματα, πεταμένα καθίσματα και παλιοσίδερα, συνθέτουν την εικόνα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση στο facebook του συλλόγου ΑΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ :

Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας. Ας πούμε όμως κάτω από ποιες συνθήκες θα ξεκινήσουν….

Εδώ και χρόνια δεν λειτουργούν επαρκως οι προβολείς του γηπέδου με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε τίποτα, ενημερώσαμε την δημοτική αρχή και δεν είχαμε καμία απάντηση μέχρι και σημερα.

Εδώ και χρόνια ζητούμε να αλλάξει η δημοτική αρχή μια λάμπα σε έναν προβολέα γιατι καταλαβαίνουμε ότι το κόστος της συντήρησης των μετασχηματιστών και των πυλώνων είναι μεγάλο. Καμία απάντηση και καμία αντίδραση και σε αυτό. Θέρμανση τα αποδυτήρια δεν έχουν καθως έσπασαν οι σωλήνες με τις παγώνιες προηγούμενων ετών καθώς τελείωσε το πετρέλαιο (το οποίο για χρόνια βάζαμε με δικά μας έξοδα). Ας μην μιλήσουμε καλύτερα για το αυτόματο ποτιστικο που μας έχουν υποσχεθεί εδώ και 10 χρόνια, το οποίο μας λένε εδώ και χρόνια ότι έχει ψηφιστεί και είναι θέμα χρόνου να γίνει!!!

Μια εικόνα εγκατάλειψης ενός γηπέδου ποδοσφαίρου και ενός γηπέδου μπάσκετ δεν σας τιμάει σαν άρχοντες του τόπου. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο δήμος Καστοριάς δεν είναι μόνο η πόλη.

Οι καλαμιές θα φτάσουν στην μέση της λίμνης και δεν κάνετε τίποτα!!!!!

Κάτω λοιπόν από αυτές τις συνθήκες και επειδή όλοι οι χορηγοί μας δεν μπορούν να μας στηρίζουν πλέον είμαστε ένα βήμα πριν την παραίτηση μας από το προσεχές πρωτάθλημα. Ίσως να χαρείτε με αυτήν την απόφαση μας γιατι δεν θα πληρώσετε την ΔΕΗ!!

Επισης η δημοτική αρχή πολλές φορές ανεβάζει φωτογραφίες με τις επιτυχίες της (τα συγχαρητήρια μας για αυτές), ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ να ανεβάσουμε φωτογραφίες με τις αποτυχίες της!!!

Η δύναμη των social media κύριοι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εναντίον σας. Καλούμε όλους όσους έχουν λάβει κούφιες υποσχέσεις να αρχίσουν να ανοίγουν το στόμα τους. Ποιος ξέρει;; Ίσως δούμε κάτι να αλλάζει προς το καλυτερο!! Ίσως να έρθει η ώρα για δουλειά…

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις