Ένα συγκινητικό αντίο στον εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα (video)

Τεράστια θλίψη προκάλεσε ο άδικος θάνατος του εθελοντή πυροσβέστη και πατέρα τριών παιδιών, Βασίλη Φιλώρα κατά τη κατάσβεση της φωτιάς στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

O 38χρονος Βασίλης, είχε το κατάστημα Drone Scanner στην Αθήνα με εξειδίκευσή στα drones και ήταν γνωστός στον χώρο για τις γνώσεις του και τον ευγενικό του χαρακτήρα αλλά και την θέληση του να βοηθάει όσους ασχολούνταν με τα drones και όχι μόνο. Έφτιαχνε drones για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία. Ήταν συνεργάτης της ΕΡΤ και χορηγός στην εκπομπή AutoMoto.

Οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι του, τον αποχαιρετούν με μια πτήση drone που τόσο αγαπούσε.

Η ανάρτηση στην σελίδα του καταστήματός του:

Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πώς θα πεθάνεις. Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πώς θα ζήσεις. Ο φιλος μας, ο συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΩΡΑΣ, έζησε την κάθε μέρα του με χαμόγελο, ευγένεια & ανιδιοτελή αγάπη για τους συνανθρώπους του. Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα στις 6/8/2021, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Θα τον αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 14:30, στον ιερό ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στα Άνω Λιόσια.

Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν στην οικογένεια, ακολουθούν στοιχεία Τραπέζης

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΛΛΗ ΚΑΜΠΑΚΟΥ

IBAN: GR6601718580006858123878503

ΠΗΓΗ

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις