Βραβείο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο των “2021 Virtual WITSA Global ICT Excellence Awards”

Κορυφαία διάκριση και βραβείο Global ICT Award Winner στην κατηγορία “Digital Opportunity/ Inclusion Award (Public Sector)” απέσπασε η υποψηφιότητα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στα “2021 Virtual WITSA Global ICT Excellence Awards”, τα οποία παρουσιάστηκαν σήμερα στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Πληροφορικής “WCIT 2021”.

Το υπουργείο διακρίθηκε για τις υπηρεσίες που βελτιώνουν και διευκολύνουν την καθημερινή ποιότητα ζωής και την παραγωγικότητα των πολιτών και των επιχειρήσεων, μέσω της απλοποίησης και της ψηφιοποίησης του κράτους.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Πιερακάκη: Μόνο οι ομάδες μπορούν να πετύχουν μεγάλα αποτελέσματα.

Η αποψινή απονομή του βραβείου Global ICT Award Winner στην κατηγορία “Digital Opportunity/Inclusion Award (Public Sector)” από τον διεθνή οργανισμό WITSA αποτελεί μία ακόμα έμπρακτη απόδειξη.

O Πρωθυπουργός Kyriakos Mitsotakis και εγώ θέλουμε να αφιερώσουμε αυτό το βραβείο στους Έλληνες μηχανικούς, στους πραγματικούς πρωταγωνιστές πίσω από τις 1.300 και πλέον υπηρεσίες του gov.gr που έκαναν πραγματοποιήσιμες τις 500 εκατομμύρια ψηφιακές συναλλαγές, μέσα στο 2021.

Χρειάστηκε ομαδική εργασία, συλλογικότητα, επιμονή και προσήλωση στον κοινό στόχο της βελτίωσης της ζωής των πολιτών. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη βραδιά της 11ης Ιανουαρίου 2021, πριν από την εκκίνηση του Εθνικού Συστήματος Εμβολιασμού, όπου δεκάδες τεχνικοί δούλεψαν όλο το βράδυ για να λειτουργήσει απρόσκοπτα την επόμενη ημέρα. Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

Το βραβείο απονεμήθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο των “2021 Virtual WITSA Global ICT Excellence Awards”.

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις