Βίντεο – σοκ από το σαρωτικό πέρασμα της καταιγίδας Eunice

Φονικό αποδείχτηκε το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Γιούνις» από τις διάφορες χώρες της Ευρώπης, καθώς οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 14 νεκρούς σε Αγγλία, Ιρλανδία, Ολλανδία Πολωνία και Βέλγιο!

Οι πιλότοι δυσκολεύονται να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Χίθροου λόγω των ισχυρών ανέμων από την καταιγίδα Eunice. Βίντεο ευγενική προσφορά του@BigJetTVLIVEπου έχουν ζωντανή ροή από το αεροδρόμιο από το πρωί, που δείχνει αεροπλάνα να προσγειώνονται.

Η δύναμη των ανέμων είναι τέτοια, που κατάφεραν να παρασύρουν μέρος της… οροφής του περίφημου O2 Arena στο Λονδίνο, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για φορτηγά που έχουν αναποδογυρίσει!

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο Wetter – Unwetter Deutschland με την επισήμανση : Δεν ξέρουμε αν το βίντεο είναι αληθινό.
Αλλά και πάλι, σε τέτοια καταιγίδα/τυφώνα, δεν πρέπει να βγεις έξω έτσι κι αλλιώς, να σώσεις τίποτα…

Μέχρι αυτή τη στιγμή, η Γιούνις έχει προκαλέσεις 14 θανάτους: δύο στην Πολωνία και τη Γερμανία, τέσσερις στην Ολλανδία, τρεις στην Αγγλία, έναν στην Ιρλανδία και δύο στο Βέλγιο. Σύμφωνα με την αστυνομία της Γάνδης, ένας 37χρονος άνδρας που τραυματίστηκε την Παρασκευή στο κεφάλι από ένα ηλιακό πάνελ, υπέκυψε σήμερα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Στη Χάγη της Ολλανδίας, δεκάδες σπίτια εκκενώθηκαν καθώς υπήρχε κίνδυνος να καταρρεύσει ένα καμπαναριό. Διακόπηκαν επίσης τα δρομολόγια των τρένων από το Άμστερνταμ για τις Βρυξέλλες και δεν αναμένεται να ξαναρχίσουν σήμερα.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τουλάχιστον 226.000 νοικοκυριά παρέμεναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Οι ασφαλιστικές εταιρείες εκτιμούν ότι οι ζημιές ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια λίρες.

Στην ίδια κατάσταση βρίσκονται και περίπου 1 εκατομμύριο κάτοικοι στην Πολωνία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Και στη χώρα αυτή διακόπηκαν τα δρομολόγια των τρένων.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις