Ημέρα της γυναίκας – Προβολή ταινιών – συζήτηση στην αίθουσα ΚΕΦΟ Άργους Ορεστικού με την ομάδα «Δεν αποτελεί απλά ιδιωτική υπόθεση»

✊ Η ημέρα 8 Μάρτη αποτελεί ημέρα ορόσημο για όλες τις θηλυκότητες που μάχονται κατά της πατριαρχείας. Η ημέρα αυτή σημαίνει αγώνες, διεκδίκηση, νίκες, ήττες, συμβιβασμούς και όραμα. Η 8 του Μάρτη έχει τη δική της ιστορία και θα εξακολουθεί να γράφει την ιστορία της μέχρι εκείνη την ημέρα που θα αισθανόμαστε όλες ασφαλείς!

🌸 Ο σημαντικός συμβολισμός της ημέρας επανανοηματοδοτείται σήμερα με νέα αιτήματα, διεκδικήσεις και μορφές αγώνα, με ηχηρά μηνύματα «Εγώ αδερφή μου σε πιστεύω», “Γιατί τώρα δε φοβάμαι»!

👉 Με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας, η ομάδα του βιωματικού εργαστηρίου «Δεν αποτελεί απλά ιδιωτική υπόθεση» σας προσκαλεί στην προβολή ντοκιμαντέρ και ταινιών μικρού μήκους που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 8 Μάρτη και 19.00 στην αίθουσα ΚΕΦΟ (πρώην κλινική Ζάχου) στο Άργος Ορεστικό.Στην εκδήλωση επιχειρούμε να αναστοχαστούμε την σημερινή γυναικεία πραγματικότητα και να επαναπροσδιορίσουμε την ημέρα της Γυναίκας μέσω της προβολής μέσων και συζήτηση.Εφαρμόζοντας με συνέπεια και ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του κινδύνου μετάδοσης του covid-19 οι θέσεις θα είναι περιορισμένες. Για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση απαιτείται:

➡ κράτηση θέσης στο τηλέφωνο: 6981178550

➡ χρήση μάσκας FFP2 ή διπλής μάσκας

➡ έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και αστυνομική ταυτότηταΗ εκδήλωση είναι δωρεάν, και απευθύνεται τόσο σε θηλυκότητες όσο και αρρενωπότητες!Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί!

Με εκτίμηση,Η ομάδα «Δεν αποτελεί απλά ιδιωτική υπόθεση»

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις