Βίντεο με το Παρίσι να βομβαρδίζεται: «Αν πέσουμε εμείς, θα πέσετε κι εσείς»

Το βίντεο ξεκινάει με μια τουρίστρια να φωτογραφίζεται με τον πύργο του Άιφελ, όταν ξαφνικά μαχητικά αρχίζουν να βομβαρδίζουν την γαλλική πρωτεύουσα υπό τις κραυγές τρόμου των πολιτών.

Με τον τρόπο αυτό το υπουργείο άμυνας θέλησε να επισημάνει πως στην περίπτωση που επικρατήσει ο Πούτιν, ανοίγει ο δρόμος ακόμα και για εισβολή της Ρωσίας στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ.

Σήμερα είναι η Ουκρανία, αύριο μπορεί να είναι ολόκληρη η Ευρώπη. Η Ρωσία δεν σταματά με τίποτα», γράφει το ουκρανικό Υπουργείο Αμύνης στη λεζάντα. «Αν πέσουμε εμείς, θα πέσετε κι εσείς»

«Ο διάσημος πύργος του Άιφελ ή η Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο θα μείνουν όρθια στους συνεχείς βομβαρδισμούς των Ρώσων; Πιστεύετε ότι δεν σας αφορά;

Η Ουκρανία στέλνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο το δικό της μήνυμα προς τους Δυτικούς ηγέτες, ενισχύοντας τις συνεχείς εκκλήσεις του προέδρου της Βολοντιμίρ Ζελένσκι για «κλείσιμο» των ουρανών, καθώς δείχνει ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη να βομβαρδίζουν… τον Πύργο του Άιφελ, αλλά και την Όπερα του Παρισιού στη Γαλλία!

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις