Συμμετοχή στις εκδηλώσεις “Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία …”

Το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετάσχει για τέσσερις μέρες (6-9 Μαΐου) στο φεστιβάλ “Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία”, ΑΓΓΕΛΜΑ ΕΛΠΙΔΟΣ λόγου χάριν Μίκης Θεοδωράκης. 

Εκδηλώσεις, που διοργανώνονται από το Μουσικό Σχολείο Καβάλας και συναντώνται μαθητές και εκπαιδευτικοί από Μουσικά Σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το φετινό φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη!

Δεκαοκτώ Μουσικά Σχολεία από όλη την Ελλάδα και οκτώ ιδρύματα του εξωτερικού είχαν την ευκαιρία μέσα από κοινές δράσεις, πρόβες και μουσικά εργαστήρια να συναντηθούν, να συμπράξουν, να μοιραστούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις. Το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με την εντυπωσιακή τελική συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στην οποία συνέπραξαν πάνω από 600 μαθητές επί σκηνής.

Πολυτιμότατη και απολαυστικότατη η εμπειρία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς που συμμετείχαν στη σπουδαία αυτή γιορτή της τέχνης, της μουσικής και της ζωής. Παρουσίασαν μάλιστα κατά τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ το δικό τους μουσικό πρόγραμμα στην Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της Καβάλας.

Τέσσερις ξεχωριστές μέρες γεμάτες δημιουργία, τέχνη, διάδραση, ζωντάνια, συγκίνηση και χαρά. Μοναδικές στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη των μαθητών μας.

Με την ευχή και την ελπίδα να βρεθούμε του χρόνου και πάλι εκεί!

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις