ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ – Η παρουσίαση ονόματος – εμβλήματος και θέσεων του συνδιασμού από τον Γρηγόρη Γρηγοριάδη

Την Κυριακή 11 Ιουνίου στην Κλεισούρα Καστοριάς στο πρώην παραδοσιακό καφενείο «Τρείς Μαρίες», ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς Γρηγόρης Γρηγοριάδης παρουσίασε σε ιδιοκτήτες και εκπροσώπους τοπικών ΜΜΕ το όνομα και το έμβλημα του Συνδυασμού του. Αφού καλωσόρισε τους ιδιοκτήτες και εκπρόσωπους των τοπικών ΜΜΕ, εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν στην επιλογή της Κλεισούρας ως τόπο παρουσίασης.

Μεταξύ των ιστορικών τους, το γεγονός ότι η παρουσίαση είναι ένα και μαρτυρικό χωριό και συγχρόνως είναι και η μικρότερη Δημοτική Ενότητα του Δήμου Καστοριάς, ως εκ τούτου, η επιλογή να πραγματοποιηθεί μία προεκλογική εκδήλωση – εκ των σημαντικότερων – όπως η παρουσία του ονόματος και του εμβλήματος του Συνδυασμού, σηματοδοτεί το αμείωτο και ισότιμο ενδιαφέρον που θα επιδεικνύει τη νέα δημοτική αρχή για κάθε Δημοτική Ενότητα, για κάθε χωριό του Δήμου Καστοριάς από το μέγεθος και την απόστασή του από την έδρα του Δήμου.

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο τριών λεπτών όπου έγινε γνωστό το όνομα και το έμβλημα του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και ακολούθησε παρουσίαση από τον επικεφαλής του συνδυασμού Γρηγόρη Γρηγοριάδη (με χρήση PowerPoint) των λόγω της επιλογής του ονόματος του ονόματος, με ανάλυση κάθε λέξης και ανάλυση της. σημασία του εμβλήματος και του κάθε χρώματός του.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις