ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για ΕΛΤΑ – Μακροχώρι: Άλλη μία αποτυχία μασκαρεμένη σε επιτυχία

📍ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για ΕΛΤΑ – Μακροχώρι

«Το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν» αρκεί να αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει

Έγγραφο της Κεντρικής Υπηρεσίας των ΕΛΤΑ με ημερομηνία 24 Μαΐου 2021 γνωστοποιεί ότι από 1/06/2021 τροποποιείται η λειτουργία του καταστήματος ΕΛΤΑ Μακροχωρίου σε προωθημένη θυρίδα, δηλώνοντας ουσιαστικά την υποβάθμιση του υποκαταστήματος και σηματοδοτώντας μια πορεία που ολοκληρώθηκε φέτος.

Από τον Μάιο του 2021 η δημοτική αρχή του δήμου Καστοριάς είτε δεν κατάλαβε τι σημαίνει το έγγραφο της Κεντρικής Υπηρεσίας των ΕΛΤΑ είτε το αγνόησε και αδιαφόρησε. Ό,τι και να συνέβη οι συνέπειες είναι αρνητικές για τους κατοίκους της Δ.Ε. Κορεστείων που θα στερηθούν το ταχυδρομείο που, επί δεκαετίες εξυπηρετούσε βασικές ανάγκες τους.

Τελικά η δημοτική αρχή βλέποντας την Αναστολή Συναλλακτικής Δραστηριότητας του καταστήματος Μακροχωρίου στις 24/07/2023 δύο χρόνια μετά το αρχικό έγγραφο, αποφάσισε την μετακίνηση του δημάρχου Καστοριάς στην Αθήνα για να “σώσει” το κατάστημα Μακροχωρίου. Ο οποίος επιστρέφοντας θα πανηγυρίσει – με τη βοήθεια των φερέφωνών του – την “μεγάλη επιτυχία” του ταξιδιού του, η οποία θα είναι άλλη μία αποτυχία μασκαρεμένη σε επιτυχία.

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

του Ανεξάρτητου Συνδυασμού

ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

με υποψήφιο δήμαρχο Καστοριάς τον Γρηγόρη Γρηγοριάδη

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις