2,25 δισ. στην Ελλάδα – «Οι Έλληνες μπορούν να στηρίζονται στην Ευρώπη»

Το μήνυμα ότι η Κομισιόν θα είναι γρήγορη και ευέλικτη και θα κινητοποιήσει όλους τους διαθέσιμους πόρους της ΕΕ για να στηρίξει την Ελλάδα μετα τις καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel έστειλε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στις κοινές της δηλώσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τη συνάντηση που είχαν στο Στρασβούργο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Στρασβούργο με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Roberta Metsola, στο πλαίσιο των επαφών που έχει με κορυφαίους αξιωματούχους των ευρωπαϊκών θεσμών για τη στήριξη της χώρας μας στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων των πρόσφατων φυσικών καταστροφών.

“Η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι μόνη της στην αντιμετώπιση μίας κατάστασης που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από ολόκληρη την Ευρώπη. Θέλω να τονίσω ότι στις χειρότερες στιγμές οι Έλληνες πρέπει να δουν το καλύτερο πρόσωπο της Ευρώπης, και αυτό πρέπει να κάνουν οι Επιτροπές του Κοινοβουλίου”, ανέφερε η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Roberta Metsola.

“Θα μας βρίσκετε πάντα δίπλα σας για την υποστήριξη της Ελλάδας, είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε για όσο χρειαστεί.” Αναφέρει ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Manfred Weber

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις