Ποντικός στην τρύπα του δεν χωρούσε… κολοκύθα έσερνε στην ουρά του!! – Νέα αγορά ποδηλάτων από την απερχόμενη δημοτική αρχή

φωτο από OLA DEKA Kastoria

Επί τέσσερα χρόνια δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν ή και να βρουν σοβαρή επικερδή λύση για τον δήμο σε ότι αφορά τα ποδήλατα που ήδη υπάρχουν και προβαίνουν σε νέα αγορά.

Τα ήδη υπάρχοντα ποδήλατα αποκτήθηκαν μέσω του έργου «GALET- Greece / Albania Energy Tourism», στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος Ελλάδας-Αλβανίας 2007-2013. Παραχωρήθηκαν από την Αντιπεριφέρεια στον Δήμο Καστοριάς προκειμένου να αξιοποιηθούν για τουριστικούς σκοπούς. Περιελάμβαναν και τον σταθμό φόρτισης (στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας) ο οποίος δεν λειτούργησε ποτέ λόγω έλλειψης λογισμικού αυτόματης ενοικίασης που δεν είχε προβλεφθεί στην μελέτη. (δεν μπορούσε να γίνει αγορά λόγω δέσμευσης από το πρόγραμμα για μία πενταετία 2016 – 2020)

ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ

Και ενώ από τις αρχές του 2020 μπορούσαν να προβούν στην περαιτέρω αξιοποίηση τα ήδη υπάρχοντα ποδήλατα παραδόθηκαν σε ιδιώτη έναντι ευτελούς ενοικίου παρά τις εξαγγελίες περί άμεσης αξιοποίησης επ’ ωφελεία της αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος αλλά και του συνόλου των δημοτών. Το μίσθωμα θα ανέρχεται στα 1800€ τον χρόνο και για τα 25 ποδήλατα. (6€/μήνα κάθε ποδήλατο) (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ)

ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ;;

Διαβάζουμε στην Διαύγεια: ΘΕΜΑ 4ο: «Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης – Κατάρτιση όρων δημοπρασίας της προμήθειας με τίτλο: «Ενίσχυση της Μικροκινητικότητας στο Δήμο Καστοριάς», Α.Μ. 1/2023, προϋπολογισμού 247.957,84€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)»

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ποντικός στην τρύπα του δεν χωρούσε.. κολοκύθα έσερνε στην ουρά του..

όπως λέει ο σοφός λαός

“ευτυχώς θα τα διαχειριστούν οι επόμενοι”

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις