Στο Νταηλάκη και στον Εξωραϊστικό Σύλλογο ΛΥΒ ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης με τον συνδιασμό ”ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ”

📍Στη συζήτησή μας με τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο ΛΥΒ, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τους προβληματισμούς των κατοίκων της περιοχής, διαπιστώνοντας την ανάγκη για τα αυτονόητα: τις καλύτερες καθημερινές παρεμβάσεις μέσα από την επιδιόρθωση του φωτιστικού και οδικού δικτύου και την αναβάθμιση των χώρων αναψυχής, ώστε οι συμπολίτες μας όλων των ηλικιών να μπορούν να παίξουν και να αθληθούν με ασφάλεια.

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας αποτελεί προτεραιότητα του Ανεξάρτητου Συνδυασμού μας ”ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ”. Η νέα δημοτική αρχή θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε συνδημότη.

Η επίσκεψή μας στο Νταηλάκη συνοδεύτηκε από πολυποίκιλα συναισθήματα.

Η μεγάλη υποδοχή και αποδοχή από τους κατοίκους της περιοχής, μας γέμισε χαρά και συγκίνηση.

Συγχρόνως όμως, μας γέμισε με όρεξη να υλοποιήσουμε τα δίκαια αιτήματα των συμπολιτών μας για μια καθημερινότητα με καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το Νταηλάκη αποτελεί ένα σημαντικότατο προάστιο της πόλης, καθώς συνδέει την πόλη μας με τις μεγαλύτερες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας (Αγίας Τριάδος, Μεσοποταμίας).

Βρίσκεται δίπλα στο Πανεπιστήμιο της πόλης μας, έναν χώρο που υποδέχεται εκατοντάδες φοιτητές καθημερινά.

Είναι αδιανόητο να υπάρχει έλλειψη φωτισμού, οι κάτοικοι να ζητούν πεζοδρόμια και παιδικές χαρές. Αυτά πρέπει αλλα δυστυχώς δεν είναι δεδομένα εν έτει 2023.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις