Κίμων Μηταλίδης: Στο «κάδρο» ο Κορεντσίδης…

«Με την αδιαφορία της δημοσιογραφίας της πόλης μας θα ασχοληθώ σε δεύτερο χρόνο»

«Οι εξελίξεις στη ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΑΕ είναι μάλλον ραγδαίες και επαναλαμβάνω ιδιαιτέρως σοβαρές, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να τις υποβαθμίσουν. Με την αδιαφορία της δημοσιογραφίας της πόλης μας θα ασχοληθώ σε δεύτερο χρόνο.

Σε συνέχεια της έρευνας που διενεργείται από την Εισαγγελία, ζητήθηκε από εμένα, με την ιδιότητα του Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να προσκομίσω την έκθεση διαχειριστικού ελέγχου. Όπως ήταν φυσικό ανταποκρίθηκα άμεσα και από την Παρασκευή η έκθεση βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα.

Συστήνω, έστω και τώρα, όλους του Προέδρους της ΜΑΚΕΔΝΟΣ από το 2015 έως και σήμερα να έρθουν σε επικοινωνία μεταξύ τους και να ακολουθήσουν μία κοινή γραμμή. Στο νυν Πρόεδρο, να δημοσιεύσει άμεσα τους μη δημοσιευμένους ισολογισμούς (άσχετα αν δεν ήταν δική του ευθύνη).

Στη νομική σύμβουλο και τη λογίστρια της εταιρείας να επιδείξουν τη δέουσα επιμέλεια για την αποφυγή των λαθών του παρελθόντος.

Τέλος, στο Δήμαρχο, να βγει μπροστά σε αυτό το σοβαρό θέμα και να δώσει, τουλάχιστον, πολιτική κάλυψη σε όλους τους εμπλεκόμενους. Το οφείλει ως πολιτικός προϊστάμενος αλλά και ως ο μόνος υπεύθυνος (και απολύτως λογικό και θεμιτό) στη χάραξη της στρατηγικής αλλά και των επιλογών του Δήμου Καστοριάς και των δομών αυτού.»

Κίμων Μηταλίδης

ΠΗΓΗ

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις