Συνολικά 102 προσαγωγές μέχρι τώρα από το Πολυτεχνείο (video)

Απευθείας εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ, δίνει drone της ΕΛ.ΑΣ., και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας θα υπάρχουν αστυνομικοί στην περιοχή

Τόσο στην πλατεία Εξαρχείων όσο και στους γύρω δρόμους είχαν αναπτυχθεί από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις (ΜΑΤ, ΥΜΕΤ, ΟΠΚΕ και «Δράση»)

Τι προηγήθηκε

 50 αντιεξουσιαστές μπήκαν στο κτίριο στις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ ανήρτησαν πανό που έγραφε: «Δεν υπάρχει ζωή και υγεία χωρίς ελευθερία» (σχετική φωτογραφία αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου).

Παρέμβαση Χρυσοχοΐδη : Δεν θα γίνει πορεία στις 17 Νοεμβρίου

Την ώρα που ο εορτασμός του Πολυτεχνείου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, εν μέσω καλεσμάτων για συγκεντρώσεις από πολλούς φορείς, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δηλώνει ότι «η πορεία για το Πολυτεχνείο δεν θα γίνει» και ότι «δεν θα υπάρξουν εξαιρέσεις».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Χρυσοχοΐδης, «η Αστυνομία θα εφαρμόσει το νόμο απαρέγκλιτα παντού», ενώ απευθύνει έκκληση σε κόμματα, συλλογικότητες και πολίτες να εισακουστούν οι συστάσεις κατά της εξάπλωσης της πανδημίας και της απαγόρευσης πορείας.

.Καστοριά Τώρα

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο