Μητσοτάκης: Θα κρατήσουμε τα σχολεία κλειστά για όσο διάστημα μας πουν οι ειδικοί – κλειστά τα μπαρ και η νυχτερινή διασκέδαση μέχρι να έρθει το εμβόλιο

«Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για όσο διάστημα μας πουν οι ειδικοί», επισήμανε ο Κ. Μητσοτάκης κατά την τοποθέτησή του στο 31ο ετήσιο Greek Economic Summit, που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

«Η πανδημία μάς έδειξε ότι μπορείς να δουλέψεις από παντού κι αυτό προσφέρει ασφάλεια. Αρα, η Ελλάδα δεν είναι μόνο ωραίο μέρος για να κάνεις τουρισμό, αλλά και για να μείνεις και να δουλέψεις», είπε αρχικά ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι στόχος είναι η Ελλάδα να αναδειχθεί έτσι σε προορισμό όχι μόνο για τουρισμό, αλλά και για επενδύσεις ή όσους συνταξιούχους θέλουν να εγκατασταθούν μόνιμα.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως «δίνουμε σημασία στην ψηφιοποίηση του κράτους και των υπηρεσιών και το gov.gr ήταν μια επανάσταση, οι Έλληνες ενθουσιάστηκαν. Είναι ένα όχημα για να καταπολεμήσουμε τη γραφειοκρατία και τις καθυστερήσεις».

Ο Πρωθυπουργός συμπλήρωσε ότι: “Θα παραμείνουν κλειστά τα μπαρ και η νυχτερινή διασκέδαση μέχρι να έρθει το εμβόλιο



Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο