To Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2021 στο Σιδηροχώρι Καστοριάς μέσα από 3 εντυπωσιακά video

Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2021 στο Σιδηροχώρι Καστοριάς

Στα μέσα του μηνός Νοεμβρίου η ομάδα “ΟΜΙΧΛΗ” διοργάνωσε στο Σιδηροχώρι το πανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2021 επενδύοντας αποκλειστικά και μόνο στην αγάπη των νέων για τo extreme spor, στον εθελοντισμό που διακρίνει όλα τα μέλη, στην αγάπη για την περιοχή, με την βοήθεια ιδιωτών χορηγών. Το αποτέλεσμα της διοργάνωσης ήταν φανταστικό και ιδιαίτερα συναρπαστικό και επωφελές για την περιοχή μας, που βιώνει δύσκολες καταστάσεις και λόγω πανδημίας. Συγχαρητήρια και πάλι στους διοργανωτές, τους εθελοντές και τους συμμετέχοντες.

Παρακολουθήστε τα video που βρήκαμε στο YUTUBE και έχουν αναρτηθεί από συμμετέχοντες στο Κύπελλο Downhill 2021 στο Σιδηροχώρι

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ “ΟΜΙΧΛΗ CREW
ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK

📣Για ακόμα μια χρονιά είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε το πανελλήνιο κύπελλο downhill στην πίστα μας στο IRON VILLAGE TRAIL! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς του αγώνα που μας βοηθάνε ακόμα και τώρα σε αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε και μας δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη και υποστήριξη τους σε κάθε δραστηριότητα που θα ζητήσουμε την βοήθεια τους!

Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους αυτούς που κατάφεραν να βρίσκονται εκεί μαζί μας στην διεξαγωγή του αγώνα καθώς ήταν πολύ κρίσιμη η συμμετοχή τους!

Η ομάδα μας στέλνει θετική ενέργεια και ευχές για γρήγορη ανάρρωση στους αθλητές που είχαν τραυματισμούς! Ευχόμαστε περαστικά και ελπίζουμε να γυρίσουν πιο δυνατοί στις υποχρεώσεις τους!

📣DOWNHILL MONO

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις