Το 42ο River Party κάνει επανεκκίνηση στο Νεστόριο Καστοριάς 

Τέσσερις ημέρες μουσικής πανδαισίας δίπλα στο ποτάμι, σε ένα ονειρικό τοπίο με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να κάνουν την διαμονή ξεκούραστη.

Εκδρομείς από όλη την χώρα αναμένεται να κατακλύσουν τον μοναδικής ομορφιάς χώρο του River Party, που δεν είναι μονάχα μουσική. Οι παράλληλες δραστηριότητες θα είναι αυτές που στο τέλος της ημέρας θα έχουν κερδίσει και τον πιο απαιτητικό παρευρισκόμενο.

Φέτος συμμετέχουν

Σε αλφαβητική σειρά: 12ος Πίθηκος / Baildsa / Banda Entropica / Fundracar / Goran Bregović / Locomondo / Walkman The Band / Αλκίνοος Ιωαννίδης / ΒήταΠεις / Κούπες / Λόγος Τιμής / Νίκος Πορτοκάλογλου / Χαΐνηδες / Χατ Τρικ.

Εκδρομές για το 42ο River Party

42ο River Party σημαίνει εκδρομή, διασκέδαση, ανεμελιά, μαγικές Αυγουστιάτικες βραδιές, camping δίπλα σχεδόν στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα. Γι’ αυτό και η ομάδα μας επιστράτευσε τα River Busses, τα οποία ξεκινούν από δεκαπέντε (15) πόλεις της Ελλάδας με τελικό προορισμό το Νεστόριο.

Οι πόλεις αυτές είναι: Αθήνα, Άρτα, Βέροια, Βόλος, Γρεβενά, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κατερίνη, Κοζάνη, Λαμία, Λάρισα, Μεσολόγγι, Πάτρα, Τρίκαλα, Φλώρινα. Πληροφορίες για την κάθε πόλη εδώ…

Info: Ακολουθήστε το 42ο River Party: www.riverparty.net 

Τιμές Προπώλησης Εισιτηρίων Ημέρας από 15€. (Eναρξη πώλησης ημερήσιων εισιτηρίων 1η Ιουλίου 2022). 

Τιμή 4ήμερου εισιτηρίου με Δωρεάν Κάμπινγκ (τα πρώτα 500): 50€. 

Μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριο σας online πατώντας εδώ.

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις