Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται επικίνδυνο κύμα καύσωνα στην Ευρώπη

Νέο κύμα καύσωνα πρόκειται να «επισκεφτεί» προς τα τέλη της εβδομάδας πολλές χώρες της Ευρώπης, ενώ στη χώρα μας αναμένεται να φτάσει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, επισημαίνει σε ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως επισημαίνει μάλιστα ο μετεωρολόγος, το φαινόμενο θα είναι ενδεχομένως επικίνδυνο για τις ευπαθείς ομάδες ενώ να καταρριφθούν και αρκετά ρεκόρ ζέστης.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Φίλες και φίλοι!

Επικίνδυνο, κυρίως για τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, κύμα καύσωνα αναμένεται προς τα τέλη της εβδομάδας σε πολλές χώρες της δυτικής και κεντρικής Ευρώπης με πιθανότητα μάλιστα να καταρριφθούν και αρκετά ρεκόρ ζέστης!!

Στη χώρα μας τα πλοκάμια του φαίνεται, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ότι θα τα αισθανθούμε κυρίως κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου του Ιουλίου καθώς μέχρι τότε η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε σχετικά ευχάριστα για την εποχή επίπεδα στις περισσότερες περιοχές!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΜΕΣΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 1-2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡ ΑΣΙΑ!!! ΣΤΑ OPEINA, ΠΑΡΑΚΤΙΑ, ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΡΗΤΗ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ3-5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Facebook: SakisArnaoutoglouForecasts 34°C 34°C 29°C 29°C 28°C 30°C 33°C ΔΕΥ 11/7 33°C TPI 12/7 TET 13/7 34°C 35°C 36°C nem 14/7 n Îp 15/7 ΣΑΒ 16/7 KYP 17/7 ΔΕΥ 18/7 TPI 19/7 TET 20/7 nem 21/7"

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις