Η διοίκηση του Α.Σ. “Μέγας Αλέξανδρος” Καλλιθέας Καστοριάς για το ενδεχόμενο επανέναρξης του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας

Αγαπητοί Κύριοι

Μετά την πρόσφατη δημοσίευση του Φ.Ε.Κ. για έναρξη των προπονήσεων των Ομάδων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, η Διοίκηση του ″Μέγα Αλέξανδρου″ Καλλιθέας Καστοριάς, συνεδρίασε σε απαρτία και αποφάσισε να εκθέσει τις θέσεις και τις σκέψεις της στην επίσημη Σελίδα του Συλλόγου στο Facebook, προκειμένου να ενημερωθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Πόλης μας και της Χώρας γενικότερα.

Άνοιγμα των προπονήσεων σημαίνει ότι η Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) θα πρέπει να σκεφτεί και να σκεφτεί σοβαρά εάν αυτό συνεπάγεται και Επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Πρέπει να σκεφτεί εάν αυτό είναι εφικτό.

Πρέπει να δει, ποια είναι η κατάσταση των Ομάδων τώρα, πρέπει να επικοινωνήσει με τα Σωματεία για να διαπιστώσει ποια είναι η θέση του κάθε Σωματείου, σε πιθανό ξεκίνημα του Πρωταθλήματος.

Πρέπει να δει εάν θα συνεχίσει από εκεί που σταματήσαμε και αν υπάρχει ο χρόνος για να τελειώσει φυσιολογικά το Πρωτάθλημα.

Πρέπει να είναι ξεκάθαρη για τα ΠΆΝΤΑ, έτσι ώστε εάν ξεκινήσουμε, να μην ξανακλείσουμε, γιατί αυτό θα είναι το χειρότερο όλων.

Ένα καθαρό ρεζιλίκι, το οποίο θα οδηγήσει σε οριστικό μαρασμό των Σωματείων. Γιατί το ξεκίνημα τώρα, ισοδυναμεί με ένα καινούργιο ξεκίνημα πρωταθλήματος με όλες τις οικονομικές συνέπειες για τα Σωματεία. Πρέπει να σκεφτεί στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο παίζουν μαθητές Λυκείου, που σύντομα θα μπουν στην τελική ευθεία των Πανελληνίων Εξετάσεων, παίζουν φοιτητές οι οποίοι αυτή την στιγμή με κλειστέ στις Σχολές τους, έχουν επιστρέψει στις Πατρίδες τους αφού η φοίτηση τους γίνεται διαδικτυακά και έχουν ξενοικιάσει τα διαμερίσματα τους και τέλος παίζουν και παιδιά της τοπικής κοινωνίας που όμως ως κύριο επάγγελμα δεν έχουν το ποδόσφαιρο, άρα στις εμβόλιμες αγωνιστικές – που πιθανόν θα είναι πολλές – που θα διεξάγονται Τετάρτες δεν δύνανται να ακολουθούν την Ομάδα τους.

Πρέπει η Ομοσπονδία να υπηρετεί το σύνολο και όχι κάποιους επιτήδειους, οι οποίοι σκέφτονται ότι τώρα με τόσο ″σκοτωμένο″ τον κόσμο από την Πανδημία , ίσως πάρουν Πρωτάθλημα χωρίς καν να παίξουν ποδόσφαιρο. Όλοι θέλουμε οι Ομάδες να παίζουν ποδόσφαιρο. Σε γήπεδα ανοιχτά και με φιλάθλους.

Σε γήπεδα χωρίς κόσμο το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο δεν υφίσταται. Το κόστος συμμετοχής χωρίς έσοδα είναι τεράστιο. Εάν είναι να συνεχίσουμε με γήπεδα κλειστά, ας αποφασιστεί οι Διαιτησίες να καλύπτονται από τις τοπικές Ε.Π.Σ. όπως επίσης και τα ″Rapid Test″ από τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Όλα αυτά η Ομοσπονδία πρέπει να τα δει, πρέπει να τα δει έγκαιρα, και να αποφασίσει με σχέδιο και οργανωμένα, για τις όποιες αποφάσεις της. Ας φανούμε όλοι αυτή την φορά πολύ υπόλογοι.

Ας φανούμε όλοι σοβαροί. Ας προστατέψουμε τους αθλητές, ας προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειες μας. Τίποτα δεν πρέπει να γίνει πρόχειρα. Είναι συμφέρον όλων μας, να λειτουργούμε με σχέδιο και κανόνες χωρίς προχειρότητες γιατί κάποιοι πιέζουν.Ότι αποφασιστεί, ας αποφασιστεί συλλογικά. Ας αποφασιστεί μετρημένα.ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ ΤΌΤΕ ΌΛΟΙ ΜΑΣ!!!!!!!Με εκτίμηση,στους Θεσμούς, στους Γονείς,στους Αθλητές, στο Ποδόσφαιρο που όλοι αγαπάμε.

Η Διοίκηση τουΑ.Σ. ″Μέγα Αλέξανδρου″Καλλιθέας, Καστοριάς

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Αγαπητοί Μετά πρόσφατη δημοσίευση ф.Ε.Κ Εθνικής Κατηγορίας. Διοίκηση Μέγα αεκθέσει θέσεις έναρξη προκειμένου Άνοιγμα προπονήσεων μαζικής Ομάδων τηςΓ Χώρας γενικότερα. Πρέπει ζεκινήσουμε, Κατηγορίας. καινούργιο πιθανό ευθεία σταματήσαμε ρειλίκι διαμερίσματα αυτή στιγμη εκλειστέ τελική Σχολές ποδόσφαιρο. επάγγελμα ιοποίοι έφτονται παρουν Πρωτάθλημα ωρι παίξουν αυτά ανοιχτά Ομοσπονδία όποιες φιλάθλους ωρίς γήπεδα χωρίς εράστιο τοπικές εγκαιρα, τόχειρα αποφασίσει σχέδιο και Αςφανούμε οικογένειες Sy σχέδιο κανόνες χωρίς προχειοτητες αποφασιστεί αποφασιστεί μετρημένα. ΘΑ TO ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΙΘΕΑΣ Ας TOTE ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!!!! Θεσμούς, όλοι αγαπάμε. ΗΔιοίκηση του Α.Σ. Αλέξανδρου" Καλλιθέας. εκτίμηση,"

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις