Εκεί που νομίζαμε ότι ο Κουφοντίνας είναι πρόβλημα του Μητσοτάκη, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι βασικά του Τσίπρα

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Θοδωρή Δρίτσα ότι «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από την 17 Νοέμβρη».

Ο κ. Δρίτσας επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης για την υπόθεση Κουφοντίνα ισχυριζόμενος πως δεν τηρεί τον νόμο και την κατηγόρησε ότι με την στάση της «θα αναβιώσει μία συζήτηση για την δράση του ένοπλου και της τρομοκρατίας, όπως λέγεται».

Συνεχίζοντας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψη πως «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί πιστεύω εγώ από την δράση αυτών των οργανώσεων, των τρομοκρατικών. Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη. Αντίθετα ο ελληνικός λαός έχει τρομοκρατηθεί από πάρα πολλές άλλες πολιτικές».

Στο σημείο εκείνο η δημοσιογράφος ρωτά: «δεν καταλαβαίνω τι λέτε, λέτε ότι δεν είχαμε τρομοκρατηθεί ως λαός από τη 17 Νοέμβρη με τις δολοφονίες;» με τον κ. Δρίτσα να επιμένει στην τοποθέτησή του και να απαντά: «ναι, βεβαίως, το έχω βιώσει» , παίρνοντας άμεσα την απάντηση από την δημοσιογράφο: ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΡΙΤΣΑ (μετά το 10΄ οι επίμαχες αναφορές)

«Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» «Όταν οι αντάρτες θα μπούνε στην Αθήνα το Σύνταγμα θα λέγεται πλατεία Κουφοντίνα» «Καμία δήλωση μετάνοιας» «Κωστάκη που είναι ο μπαμπάς;» «Άδεια τώρα στον επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα» Καταλαβαίνουμε τι αγκαλιάζουν κάποιοι; Καταλαβαίνουμε τι διακυβεύεται;;

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΝΔ: Βάναυση προσβολή στα θύματα.  Οι δηλώσεις του κ. Δρίτσα, είναι ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος και υπερβαίνουν ακόμη και τα όρια της καμπάνιας υπεράσπισης του  κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα, στην οποία έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάρει θέση για τις δηλώσεις του κ. Δρίτσα»

ΚΙΝΑΛ: Να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Χρηστίδης δήλωσε: Όσα είπε ο κ Δρίτσας είναι απαράδεκτα , ανιστόρητα και προκλητικά . Η τρομοκρατία είναι εχθρός της Δημοκρατίας. Πληρώσαμε πολύ ακριβά, ως χώρα, τη δράση της 17Ν, ώσπου η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να την εξαρθρώσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να πάρει θέση και να απόδοκιμάσει, καθαρά, τις δηλώσεις του βουλευτή του.

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις