Αποκατάσταση του Ηλεκτροφωτισμού του κόμβου Καστοριάς – Μανιάκων από την Περιφερειακή Ενότητας Καστοριάς.

Στην προμήθεια δώδεκα (12) προβολέων LED 100W με φωτοβολταϊκό πάνελ για την προσωρινή αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού του κόμβου Καστοριάς-Μανιάκων, προέβη τις προηγούμενες ημέρες η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Η παρέμβαση, δίνει προσωρινά λύση στο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους διερχόμενους οδηγούς για πολλά χρόνια, πρόκειται όμως  να  λυθεί οριστικά με την εκτέλεση του έργου με τίτλο:  «Συντήρηση  ασφαλτοστρώσεων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο 2020», προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, όπου σε μια από τις πολλές παρεμβάσεις που θα γίνουν σε όλο το επαρχιακό δίκτυο προβλέπει την σήμανση και τον ηλεκτροφωτισμό του κόμβου με φωτιστικά σώματα τύπου Led.

Το συγκεκριμένο έργο  που δημοπρατήθηκε και αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη,  προβλέπει αναλυτικά για την Επαρχιακή Οδό Καστοριάς-Νεστορίου (Ε.Ο. 9)  (όπου περιλαμβάνεται και ο συγκεκριμένος κόμβος) ότι στη θέση του «Στρατοπέδου 574» και σε μήκος 380,00 μέτρων θα γίνει ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα με αντιολισθηρή ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας, κατασκευή επενδεδυμένης τριγωνικής τάφρου, κατασκευή τεχνικού εξόδου σε υφιστάμενο τεχνικό ομβρίων, διαγράμμιση του κόμβου με ψυχροπλαστικά υλικά και του υπόλοιπου τμήματος με ανακλαστική βαφή. Επίσης σήμανση και ηλεκτροφωτισμός του κόμβου με φωτιστικά σώματα τύπου Led.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις