Πότε θα καταργηθούν τα SMS στο 13033

Δευτέρα 5 Απριλίου, είναι για την κυβέρνηση η ημερομηνία ορόσημο για την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας, αλλά παράλληλα και η αφετηρία για την έναρξη της επιστροφής στην κανονικότητα. 

Σχετικά με το θέμα του SMS στο 13033, το οποίο βρίσκεται στη ζωή μας για… πάνω από ένα χρόνο, όπως όλα δείχνουν θα «τελειώσει» όταν ανοίξει η εστίαση και δεν θα έχει πια νόημα να το χρησιμοποιούμε.

Σύμφωνα πάντα με το MEGA αυτό αναμένεται να συμβεί είτε στις 12, είτε στις 19 Απριλίου.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως τα SMS που εστάλησαν στο 13033 για μετακίνηση κατά τη διάρκεια του lockdown φτάνουν τα… 775 εκατομμύρια SMS, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.

Όσον αφορά τα σχολεία η κυβέρνηση επιθυμεί να ανοίξουν στις 5 Απριλίου Γυμνάσια και Λύκεια. Αν υπάρχει ενστάσεις για το κοινό άνοιγμα από τους επιδημιολόγους η λύση που θα προταθεί είναι να ανοίξει πρώτα η Τρίτη Λυκείου και να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες βαθμίδες.

Η εστίαση όπως φαίνεται δεν θα είναι στο τραπέζι της συζήτησης, ενώ αντίθετα θα συζητηθεί αν θα επιτραπούν ή όχι οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο ακόμα και το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις