Δολοφονία Γ Καραϊβάζ: Τι έδειξε η νεκροτομή

Σε συγκεκριμένα συμπέρασματα οδηγεί το αποτέλεσμα της νεκροτομής στη σορό του δημοσιογράφου Γ Καραϊβάζ ο οποίος δολοφονήθηκε την Παρασκευή στον Άλιμο.

Η εκτέλεση ήταν άκρως “επαγγελματική” καθώς αποδείχθηκε ότι ο έμπειρος ρεπόρτερ δέχθηκε στο κορμί του (σε διάφορα σημεία) 10 σφαίρες κάτι που δείχνει ότι οι δράστες τον ήθελαν νεκρό.

Ο δημοσιογράφος σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, έφερε δύο τραύματα στο κεφάλι, ένα στον λαιμό, έξι στον θώρακα και ένα αμυντικό τραύμα στην παλάμη του, που προέρχεται από την αυθόρμητη προσπάθειά του να να προστατευτεί.

Συγκλονισμένος είναι ο δημοσιογραφικός κόσμος από την είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του με 17 σφαίρες.

Δεκάδες συνεργάτες του γνωστού δημοσιογράφου, αναρτούν ως φόρο τιμής στον αστυνομικό συντάκτη λίγα λόγια αγάπης, αλλά και καθημερινές ιστορίες από την εργασιακή ζωή τους μαζί του.

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε και η πρώτη βαλλιστική έρευνα για το πιστόλι που χρησιμοποίησαν οι δράστες του εγκλήματος η οποία δείχνει πως το όπλο είναι «καθαρό» δηλαδή δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο θα γίνει και δεύτερη έρευνα για να υπάρξει απόλυτη βεβαιότητα και θα σταλεί η έκθεση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Ασφάλεια.

Υπενθυμίζεται ότι από τον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 13 κάλυκες από πιστόλι των εννέα χιλιοστών, τρία θραύσματα βολίδων και τρεις παραμορφωμένες βολίδες.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις