Βοηθήστε τη Σόνια να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή της

Η Σόνια Τσεκίνι Μπουδούρη είναι μια απίστευτη μητέρα, σύζυγος και παγκοσμίως αναγνωρισμένη αθλήτρια. Δυστυχώς, αντί να ακολουθεί τα όνειρά της και να μεγαλώνει τις όμορφες κόρες της, μάχεται με μεταστατικό καρκίνο του μαστού.

Η ζωή δεν ήταν ποτέ εύκολη για τη Σόνια. Στην εφηβεία της, εξαναγκασμένη από οικονομικούς παράγοντες, μετανάστευσε και άρχισε να εργάζεται σε ένα εστιατόριο στην Καστοριά. Το πάθος της για το μαγείρεμα και η θέλησή της για επιτυχία, την έκαναν να γίνει επικεφαλής σεφ και ταυτόχρονα άρχισε να κερδίζει τους πρώτους τοπικούς μαραθώνιους της ως αθλητής.

Μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και εκπαίδευσης πέτυχε τελικά το επιθυμητό επίπεδο ζωής που πάντα ήθελε και παντρεύτηκε και έφερε στον κόσμο την πρώτη της κόρη Στέλλα.

Ως δρομέας παγκόσμιας κλάσης, επρόκειτο να πραγματοποιήσει τα όνειρά της και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο, αλλά ένας ατυχής τραυματισμός σταμάτησε το όνειρό της. Την ίδια στιγμή, ήταν ευλογημένη με μια δεύτερη κόρη που αργότερα διαγνώστηκε με αυτισμό.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας η Σόνια έμεινε χωρίς δουλειά, αφού το εστιατόριο που δούλευε τα τελευταία 20 χρόνια έκλεισε κατά τη διάρκεια του κλειδώματος COVID στην Ελλάδα. Χωρίς τη μοναδική της πηγή εισοδήματος για περισσότερο από 6 μήνες τώρα, δεν είναι σε θέση να βρει άλλα μέσα κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας της.

Η Σόνια χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Έχει εξαντλήσει όλες τις αποταμιεύσεις ζωής και τα χρήματα που χρειάστηκαν για την υπέροχη κόρη της Ελπίδα. Χρειάζεται τη βοήθεια μας για τα ιατρικά έξοδα και για τη θεραπεία της Ελπίδας.

Βοηθήστε τη Σόνια ΕΔΩ

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις