Το Άργος Ορεστικό «ζεσταίνει μηχανές» για να υποδεχθεί το 8ο Rally Greece Offroad

Ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις του Δήμου στην περιοχή της Εμποροπανήγυρης, ώστε να είναι όλα έτοιμα για να υποδεχθεί το Άργος Ορεστικό το 8ο Rally Greece Offroad, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο αυτό διαμορφώθηκε ο χώρος της Εμποροπανήγυρης για να φιλοξενήσει την Service Park Area παρέχοντας βασικές υποδομές, όπως νερό, φωτισμό, ηλεκτρικό ρεύμα και WI-FI, ενώ το προσωπικό του Δήμου επιμελήθηκε τις τουαλέτες που βρίσκονται στο σημείο, ώστε να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια και όλους τους απαιτούμενους κανόνες υγιεινής.

📍 Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) αποδέχθηκε το αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής του Rally Greece Offroad, ώστε να αξιολογηθεί ο αγώνας ως «Υποψήφιος για το 2021 FIA European BajaCup». Μια εξέλιξη που σηματοδοτεί το 2021 ως τη χρονιά που η Ελλάδα θα επιστρέψει με αγώνα σε επίσημο ημερολόγιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος

🤜 Την όλη προσπάθεια αγκάλιασε και στηρίζει ένθερμα από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Άργους Ορεστικού, ο οποίος είναι ο βασικός πυλώνας υποστήριξης του 8ου RALLY GREECE OFFROAD.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις