Να δύσει για τους φονιάδες ο ήλιος μια για πάντα…

Μιλούσαν, λέει, σπαστά ελληνικά. Κρέμασαν τον σκύλο, βασάνισαν και στραγγάλισαν την 20χρονη μητέρα, δεμένος ο σύζυγος, ορφανό το 11 μηνών κοριτσάκι. Έχουν ήδη βγει οι σεληνιασμένες ιέρειες του «αντιρατσισμού» και ωρύονται πως και Έλληνες κάνουν τέτοια ειδεχθή εγκλήματα.


Όποιος θέλει να δει στ’ αλήθεια από πού κρατάει η σκούφια πολλών σκληρών κακοποιών, αυτών που δρουν στη βαριά εγκληματικότητα, ας πάει στα Τριμελή και Πενταμελή Εφετεία Κακουργημάτων και στα Μικτά Ορκωτά, να διαβάσει τα ονόματα και να δει φάτσες.

Πολυεθνική Βαβέλ, με ιδιαίτερη συμμετοχή από συγκεκριμένες εκλεκτές ράτσες, άνθρωποι που ήρθαν παράνομα ή και νόμιμα στη χώρα, όπως από βαλκανικές χώρες ή από τον Καύκασο, και ζουν με το πιστόλι, το μαχαίρι και τον λοστό. Μια επίσκεψη, λοιπόν, στα Κακουργοδικεία της χώρας θα σας… κατεδαφίσει πολλές αγαπουλιάρικες διεθνιστικές ψευδαισθήσεις. Υπάρχουν χώρες με κοινωνίες όπου η ανθρώπινη ζωή είναι πιο φτηνή κι από τα τσιγάρα. Και μας έχουν κουβαληθεί πολλοί από αυτές. Σήμερα είσαι ευτυχισμένος με την οικογένειά σου και κάποιοι από αυτούς γι’ αυτά που έχεις ή που νομίζουν ότι έχεις και θέλουν να τα αρπάξουν για εύκολη ζωή μπορεί να σ’ τα κάνουν όλα συντρίμμια, να δεις ό,τι αγαπάς βουτηγμένο στο αίμα, με σβησμένα μάτια.

Αυτοί που σας λένε να «κάνετε ότι κοιμάστε» και πως «μα συμβαίνουν παντού» κοιμούνται και κυκλοφορούν με ένοπλη φρουρά και σας λένε ψέματα, διότι δεν δίνουν δεκάρα για τη ζωή σας.

Γιατί βρίσκονται στη χώρα τόσοι αλλοδαποί κακοποιοί, τόσοι παράνομοι αλλοδαποί; Διότι κάποιοι, τους οποίους εσείς ψηφίσατε και κυβέρνησαν και κυβερνούν, τους επέτρεψαν να μπουν και να κινούνται μέσα στη χώρα, και κάνουν ό,τι μπορούν, γιατί τρέμουν το διεφθαρμένο διευθυντήριο των Βρυξελλών, για να διευκολύνουν τον εποικισμό, που φέρνει ένα ικανό ποσοστό κακοποιών – κοινωνικών λύκων μέσα στη χώρα, θύματα των οποίων είναι αθώοι Έλληνες. Για τους εισαγόμενους κακοποιούς το πρώτο μέτρο πρόληψης είναι απλό: να μην είναι εδώ.

Μα γιατί δεν αφομοιώθηκαν, άραγε; Γιατί είναι πολλοί, γιατί οι περισσότεροι προέρχονται από κοινωνίες με αξίες ασύμβατες με τις δικές μας και για κάποιους από αυτούς η ανθρώπινη ζωή, ο σεβασμός στην ιδιωτική περιουσία, η γενετήσια ελευθερία του άλλου είναι τίποτε, άγνωστες έννοιες.

Ο αποτρεπτικός ρόλος των ποινών δεν υπάρχει πια. Και δεν φταίνε μόνο οι Παρασκευόπουλοι. Πέρασε καιρός από τότε. Οι νυν είχαν άφθονο χώρο και χρόνο να πράξουν, παρά να προσκυνούν την αριστερίλα και τον πολιτισμικό μαρξισμό. Δεν υπάρχουν ούτε θανατική ποινή ούτε αληθινά ισόβια. Το έγκλημα πια συμφέρει και έχουμε μαζέψει στη χώρα τη Σάρα και τη Μάρα.

Με τον Θάνο σε αυτά συμφωνούμε απόλυτα. Στείλτε την ενωμένη δύναμή μας στη Βουλή, τον συνασπισμό μας ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, και θα δείτε πώς αντιμετωπίζονται με ατσάλινο χέρι η λαθρομετανάστευση και εν γένει το έγκλημα. Αφού δεν μπορούμε να σκοτώσουμε τέτοια τομάρια, θα πετάμε το κλειδί.

Λέω κάτι απλό. Μέσα στο σπίτι σου, όχι να το πηγαίνεις βόλτα, να δικαιούσαι να έχεις όπλο, το οποίο, αν εισβάλλουν κακοποιοί, να μπορείς να χρησιμοποιήσεις, χωρίς να πας κατηγορούμενος. Σε πολλά σπίτια υπάρχουν ήδη νόμιμα όπλα, κυνηγετικά, που είναι μια χαρά για νόμιμη άμυνα. Αν όμως το χρησιμοποιήσεις και σκοτώσεις τον υποψήφιο ληστή, κλέφτη, φονιά, βιαστή, θα βρεις τον μπελά σου. Να θεσπίσουμε οικιακό – οικογενειακό άσυλο και την υπεράσπισή του, χωρίς τις σημερινές ασάφειες του νόμου, που λειτουργούν υπέρ των κακοποιών.

Το ποινικό σύστημά μας ούτε σωφρονίζει ούτε τιμωρεί ούτε αποτρέπει. Φονιάδες, ληστές, κλέφτες, παιδεραστές, βιαστές μπαίνουν, ξεκουράζονται, αποφυλακίζονται γρήγορα και κάνουν τα ίδια. Συνεχίστε να γράφετε θεωρίες και κραυγές. Μόνο με μια πολιτική μηδενικής ανοχής μπορούμε να εξοντώσουμε τις αγέλες των καθαρμάτων που τριγυρνούν στη χώρα.

Οι ποινές πλέον είναι γελοίες. Το έγκλημα πλέον συμφέρει. Συνδυάστε το με τις ορδές παρανόμων που επιτρέψαμε να μπουκάρουν και αλωνίζουν και έχετε τη δυστοπία που έχτισε η ψευτοελίτ μας. Οικιακό άσυλο, λοιπόν, με ελεύθερη οπλοκατοχή και θεσπισμένη αυτοάμυνα εντός του, αυστηρές ποινές, αληθινά ισόβια, απέλαση όλων των παρανόμων.
Η θέση της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ είναι γνωστή, κοινή και με τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ. Το σπίτι μου, το κάστρο μου. Μέσα σε αυτό δικαιούμαι να κατέχω πυροβόλο όπλο για την υπεράσπισή του και, αν μπεις για να απειλήσεις εμένα ή την οικογένειά μου, θα πεθάνεις και το κράτος θα έρθει απλώς να βεβαιώσει τα γεγονότα και να μαζέψει το πτώμα σου. Τόσο απλό, και βάλτε την «πολιτική ορθότητά» σας εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος.

Χρειάζεται ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω και να χωνέψουμε πως άνθρωποι σαν αυτούς που τέλεσαν το εν ψυχρώ έγκλημα στα Γλυκά Νερά δεν υπάρχει περίπτωση να σωφρονιστούν. Δεν χρειάζονται άδειες, υφ’ όρον απόλυση, χαϊδέματα. Και να τους σκοτώσει η Αστυνομία, δεν αξίζουν ούτε τη σφαίρα που θα απαλλάξει τον κόσμο από το βάρος της ύπαρξής τους.

Τα ισόβια να είναι ισόβια, να μπαίνουν όρθιοι με χειροπέδες και να βγαίνουν στην κάσα, αφού δεν μπορούμε να τους στήσουμε στον τοίχο, όπως τον Ντουφτ και τον Μπασενάουερ.

Το δικαιικό μας σύστημα έχει πλέον υποστεί την απόλυτη διαστροφή. Από την πολύ αριστερίλα και το προοδευτιλίκι, αντί να προστατεύει την κοινωνική ειρήνη, την ασφάλεια των πολιτών, τη ζωή, την τιμή και την περιουσία τους, υπηρετεί τα συμφέροντα των κακοποιών, διευκολύνει τη δράση τους και έχει κάνει τις ποινές χάδια, περίοδο για «επαγγελματική» επιμόρφωση και νταραβέρια.

Καιρός να τους φερθούμε θεσμικά και κατασταλτικά, με σκληρότητα ανάλογη της δικής τους. Είναι δίκαιο, να γίνει πράξη. Το χρωστάμε στις αθώες ψυχές που τους έκλεψαν τη ζωή και τη χαρά. Όταν τολμούν να δράσουν, να δύει γι’ αυτούς ο ήλιος για πάντα…

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,


Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις