Ιούλιο η Δημοπράτηση του έργου της Σήραγγας της Κλεισούρας, προϋπολογισμού 74.000.000 ευρώ.

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Μαΐου 2021 μεταξύ  του του Περιφερειάρχη  Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιου Κασαπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου,  του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής Γιάννη Παπαδόπουλου, του Προϊσταμένου της μονάδας Α2 της Διαχειριστικής Αρχής Γιάννη Παπαϊωάννου,  του στελέχους της μονάδας Α2 Φώφη Ζαγορίτου, των εκπροσώπων  της Εγνατία Οδού Α.Ε. Ουρανίας Κουρουμλή,  Αυγερινής Θωμαϊδου, του Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Π. Ε. Καστοριάς  Στέλιου Κοτσάκου και του Νομικού Συμβούλου της Π. Ε. Καστοριάς Βασίλη Μοσχάκη,

Με σκοπό την οριστικοποίηση και την τελική υποβολή των συμπληρωματικών στοιχείων προς την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την ένταξη του έργου «Κατασκευή Επαρχιακής Οδού Καστοριάς–Πτολεμαΐδας: Τμήμα ρέμα Κώτουρη–όρια Νομού Κοζάνης με σήραγγα Κλεισούρας» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία διήρκησε μιάμιση ώρα, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες και συμφωνήθηκαν όλα τα συμπληρωματικά στοιχεία που απαιτούνται να υποβληθούν.  Έτσι, αρχές Ιουνίου αναμένεται  να ενταχθεί το έργο  από τη Διαχειριστική Αρχή στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας, ενώ τον  Ιούλιο θα γίνει η δημοπράτηση του έργου, προϋπολογισμού 74.000.000 ευρώ.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις