Ανθοκομική Έκθεση “όταν ανθίζουν τα Γαϊδουράγκαθα…”

Η Καστοριά ζει ακόμα ημέρες “Ώρα για τεμπελοπανδημία

Η επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας και του Πολιτισμού, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, παραμένει κενό γράμμα, καθώς ο δήμος και η ανεκδιήγητη άτυπη ηγεσία των συμβουλατόρων εξακολουθούν να κωφεύουν στις παραινέσεις όλων των ενδιαφερομένων.

Καμμιά προετοιμασία, κανένα ενδιαφέρον.

Και ενώ αλλού όλα λειτουργούν (ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) εδώ είμαστε ακόμα στον πάγο ή για να εκφραστούμε καλύτερα… στον γύψο. Απόλυτη σιωπή από τα μέσα ενημέρωσης καμμιά αναφορά με την λογική της κοινωνικής διεκδίκησης, απόλυτη απραξία από τους υπεύθυνους. Ενημέρωση και πολιτικοί λειτουργούν παράλληλα. «Το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο» …

Κανένας σχεδιασμός ακόμα και για απλά πράγματα. Εάν δεν μπορείτε κύριοι αντιγράψτε, αντιγράψτε όσο είναι ακόμα καιρός και υπάρχουν κάτοικοι σε αυτήν την περιοχή. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ…

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2019

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 2019

ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ 120-2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΥ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ

Η τελετή εγκαινίων της 67ης Ανθοκομικής Έκθεσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021, στην Κηφισιά σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτοκόλλα της αρμόδιας επιτροπής.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος εγκαινίασε την έκθεση, τόνισε: «Η εφετινή Έκθεση έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Ανοίγει τις πύλες της, σηματοδοτώντας το τέλος της δύσκολης περιόδου που διανύουμε. Σαν τα λουλούδια που ανθίζουν, “ανθίζει” και η αισιοδοξία μας ότι θα νικήσουμε τον εχθρό με όπλο μας τους εμβολιασμούς».

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις