Εστίαση Καστοριάς: Ζητούμε ΑΜΕΣΑ την επανεξέταση του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων

Παρακολουθώντας εκτενέστερα τα τελευταία γεγονότα και τις ανακοινώσεις που αφορούν τον κλάδο μας, είμαστε «υποχρεωμένοι» σαν ΔΣ Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς να πάρουμε θέση πάνω στον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων μας.

Αρχικά, να επισημάνουμε πως είμαστε ο κλαδος που έχει πληγεί όσο κανένας άλλος απο τη διασπορά του κορονοϊού. Παράλληλα, είμαστε ο κλάδος που έχει «κατηγορηθεί» όσο κανένας άλλος για αυτή την εξάπλωση . Η επισήμανση αυτή γίνεται για να καταλάβει ο κόσμος πως δεν είμαστε εναντίον της πρόληψης και του εμβολιασμού ΑΛΛΑ με τα συγκεκριμένα μέτρα ο τρόπος λειτουργίας των καταστημάτων μας είναι πολύ δύσκολος έως ανέφικτος.

Ο κάθε επιχειρηματίας στην προσπάθεια του να κερδίσει τα προς το ζην για αυτόν και την οικογένεια του ίδρυσε μια επιχείρηση για να ΔΟΥΛΕΨΕΙ. Παρ´ όλα αυτά, τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε «εξελιχθεί» από ελεύθεροι επαγγελματίες σε ελεγκτικά όργανα μέσα στα ίδια τα μαγαζιά μας. «Κυνηγούσαμε» τους πελάτες μας για το τσιγάρο έως τώρα και από εδώ και πέρα θα τους «κυνηγάμε» με το κινητό μας για να τους σκανάρουμε….
Τεχνικές και τακτικές που περισσότερο θα δυσαρεστήσουν και θα απομακρύνουν τον κόσμο από την εστίαση ΠΑΡΑ θα τον προσελκύσουν.

Διαβάζοντας προσεκτικά τα νέα μέτρα λειτουργίας γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το μπαλάκι για τους εμβολιασμούς πέφτει στον χώρο της εστίασης , αφού ουσιαστικά ο ανεμβολίαστος αποκλείεται από τη διασκέδαση (αρχικά σε εσωτερικούς χώρους) και αναρωτιόμαστε με τι κίνητρα θα προσελκύσει η εστίαση τους πελάτες της και ΓΙΑΤΙ να μην προτιμήσει ο νέος τα πάρκα για να διασκεδάσει χωρίς σκανάρισμα και χωρίς τον φόβο του ελέγχου.

Ζητούμε ΑΜΕΣΑ την επανεξέταση του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων μας και απαιτούμε στην απόφαση των μέτρων να υπάρχει εκπροσώπηση του κλάδου. Δεν είναι δυνατόν να αποφασίζετε για εμάς χωρίς εμάς…

ΝΑΙ ΣΤΗ ΠΡΟΛΗΨΗ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ
Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΕΝΩΝΕΙ , ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΕΙ
ΔΣ Εστιασης Καστοριας.
#estiasikastorias

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις