Λευκές περιοχές και ακάλυπτες επιταγές από την διακυβέρνηση της Πηχτής άγνοιας, του χαβαλέ και του οπορτουνισμού.

Λευκές περιοχές θεωρούνται αυτές που δεν καλύπτονται από το σήμα της Digea και ως εκ τούτου δεν έχουν καθαρό ψηφιακό σήμα με αποτέλεσμα να μην “πιάνουν” τα κανάλια της τηλεόρασης.

Η περιοχή της Καστοριάς λόγω του ανάγλυφου του εδάφους της έχει χαρακτηρισμένες από το 2018 τέτοιες περιοχές που εξυπηρετούνται και καλύπτονται από το αναλογικό σήμα που διατηρούν και αναμεταδίδουν πομποί του δήμου για την εξυπηρέτηση των δημοτών. Παράλληλα το Ελληνικό δημόσιο χρηματοδοτεί τους κατοίκους των “λευκών περιοχών” για να προμηθευτούν δωρεάν οικογενειακό μηχανολογικό εξοπλισμό. (ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ)

Κατά καιρούς λόγω διαφόρων προβλημάτων είτε καιρικών μεταβολών είτε τεχνικών ζητημάτων δημιουργούνται προβλήματα αναμετάδοσης που επιλύονται από το συνεργείο που έχει αναλάβει την συντήρηση. Το εξειδικευμένο συνεργείο βέβαια δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε το 2ο Π/Σ/Κύριακο του Ιουλίου και τις επόμενες ημέρες όταν στην περιοχή της ΤΚ Οξυάς “έσβησε” το σήμα. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό σχετίζεται με την εντολή που έλαβε συνεργείο της ΔΕΔΗΕ το πρωί της Παρασκευής 16ης Ιουλίου να κόψει το ρεύμα στο κτήριο από όπου ρευματοδοτείται ο αναμεταδότης της περιοχής λόγω Δημοτικής οφειλής αφήνοντας σε τηλεοπτικό σκοτάδι τους κατοίκους.

Ένα τέτοιο ρεζιλίκι συμπυκνώνει και ανακεφαλαιώνει τέλεια το τι σημαίνει διακυβέρνηση της Πηχτής άγνοιας, του χαβαλέ και του οπορτουνισμού. Πώς το λέει η λαϊκή παροιμία… «δάσκαλε που δίδασκες». Κάπως έτσι…..

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις