Πριν 25 χρόνια είχαν διαταχθεί να υποστείλουν τη Σημαία – 12/8/2020 πήραν τη ρεβάνς

Εν μέσω τουρκικών προκλήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο στις 12 Αυγούστου 2020, η Φρεγάτα του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού «Λήμνος», «επακούμβησε» την τουρκική «Kemal Reis» η οποία παραβίασε τους σχετικούς ναυτιλιακούς κανονισμούς

Το σκληρό μάθημα που έδωσε η φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ και το πλήρωμά της στο καμάρι του Τουρκικού στόλου, στη νεότερη φρεγάτα του Τουρκικού πολεμικού ναυτικού KEMAL REIS όχι απλά θα μείνει αξέχαστο στους γείτονες αλλά έρχεται να τους υπενθυμίσει ότι στο Αιγαίο η ναυτοσύνη και το ηθικό των Ελληνικών πληρωμάτων κρατούν το Πολεμικό Ναυτικό κυρίαρχο.

.

Εκείνη η πλώρη είχε ξεπλύνει όλες τις ντροπές των τελευταίων 25 χρόνων. Εκείνη η πλώρη ήταν ευλογημένη. Ήταν σαν τους γάντζους του πυρπολικού που πήγε ο Κανάρης στον Παπά να τους ευλογήσει.

« Βλόγα τους Παπά» του είπε

« Μα τους γάντζους να βλογήσω παιδί μου;»

«Βλόγα τους. Τούτοι εδώ οι γάντζοι, είναι τ’ Άγια και τα Ιερά του Γένους»

.


H Σημαία με την Φοβερά Προστασία. Μια Σημαία με διπλό μήνυμα. Φοβερά Προστασία για το Στόλο, αλλά και Φοβερά Προστασία για τα νερά, τα νερά μας.

Πριν 25 χρόνια είχαν διαταχθεί να υποστείλουν τη Σημαία – 12/8/2020 πήραν τη ρεβάνς

Η ελληνική Πολιτεία θα πρέπει έμπρακτα να δείξει την ευγνωμοσύνη της σε αυτούς τους σύγχρονους ήρωες, οι οποίοι με το ηθικό τους και τις ικανότητές τους περνάνε το μήνυμα που πρέπει σε όλους τους Έλληνες, να έχουν ψηλά το κεφάλι.

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις