Αναβάθμιση των Υποδομών του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου από την Περιφερειακή ενότητα Καστοριάς

φωτο: Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου Καστοριάς

Το σχέδιο της Προγραμματικής Σύμβασης για την προμήθεια ειδικών εξαρτημάτων και εκτέλεση ειδικών ελέγχων στους αναβατήρες του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου, ενέκρινε ομόφωνα με απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κατά τη συνεδρίασή της στις 24 Αυγούστου 2021.

Πρόκειται για έργο, προϋπολογισμού 121.892 € που είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων 2021 της Π.Ε. Καστοριάς.

Οι εργασίες που προβλέπονται να υλοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου είναι:

  • Προμήθεια και τοποθέτηση ειδικών εξαρτημάτων (καινούριων και αμεταχείριστων) για τον υπάρχοντα μεγάλο συρόμενο αναβατήρα.
  • Παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την εκτέλεση ειδικών ποιοτικών ελέγχων (ετήσιου Ε1, και πενταετίας Ε2) που αφορά  και στους δύο αναβατήρες: του μεγάλου συρόμενου αναβατήρα και του συρόμενου αναβατήρα αρχαρίων (baby-lift).

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς μέσω των Υπηρεσιών της (Διεύθυνση Τεχνικών Έργων-Τμήμα Προμηθειών) αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσεις εξ ολοκλήρου, να δημοπρατήσει και να κατασκευάσει το έργο.

 «Πρόκειται για παρεμβάσεις που έρχονται να ικανοποιήσουν ένα χρόνιο αίτημα του Συλλόγου Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς οι οποίες θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες του χιονοδρομικού κέντρου Βιτσίου της Π.Ε. Καστοριάς και θα προσελκύσουν ακόμα περισσότερους λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων».

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις