Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, προβλέπει ότι: (video)

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, προβλέπει ότι: η φυσιολογική ζωή θα επιστρέψει μέσα σε ένα χρόνο και προσθέτει ότι μπορεί να χρειαζόμαστε ετήσιες λήψεις Covid.

Ο Μπουρλά είπε ότι ”το πιο πιθανό σενάριο” είναι η ανάγκη για ετήσια εμβόλια για τον κορονοϊό.

Θα υπάρξει επιστροφή στην κανονική ζωή εντός ενός έτους, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Pfizer , Άλμπερτ Μπουρλά, την Κυριακή, προσθέτοντας ότι είναι πιθανό ότι θα είναι απαραίτητοι οι ετήσιοι εμβολιασμοί για τον Covid.

Η επιστροφή στην κανονική ζωή θα έχει επιφυλάξεις, είπε: «Δεν νομίζω ότι αυτό σημαίνει ότι οι παραλλαγές δεν θα συνεχίσουν να έρχονται και δεν νομίζω ότι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπορούμε να ζήσουμε τη ζωή μας χωρίς να κάνουμε εμβολιασμούς, »… «Αλλά αυτό, πάλι, μένει να το δούμε».

Η πρόβλεψη της Bourla για το πότε θα ξαναρχίσει η κανονική ζωή είναι σύμφωνη με εκείνη του CEO της Moderna , Stéphane Bancel. «Από σήμερα, σε έναν χρόνο, υποθέτω», δήλωσε ο Μπάνσελ στην ελβετική εφημερίδα Neue Zuercher Zeitung, σύμφωνα με το Reuters την Πέμπτη.

Για να συμβεί αυτό, ο Bourla πρότεινε ότι πιθανότατα θα χρειαστούν ετήσια εμβόλια εμβολίου για τον κορονοϊό.

″Το πιο πιθανό σενάριο για μένα είναι ότι, επειδή ο ιός έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, θα συνεχίσει να βλέπει νέες παραλλαγές που βγαίνουν”, δήλωσε ο Bourla. «Επίσης θα έχουμε εμβόλια που θα διαρκέσουν τουλάχιστον ένα χρόνο και νομίζω ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι ο ετήσιος εμβολιασμός, αλλά δεν ξέρουμε πραγματικά, πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τα δεδομένα».

«Μέσα σε ένα χρόνο πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή», είπε η Μπουρλά σε συνέντευξη του στο «This Week» του ABC.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις