Εργασίες Συντήρησης των Ασφαλτοστρώσεων του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

700.000€ για Εργασίες Συντήρησης των Ασφαλτοστρώσεων του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επί της της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς – Νεστορίου από την Π.Ε. Καστοριάς, οι οποίες αποτελούν τμήμα  του έργου: «Συντήρηση Ασφαλτοστρώσεων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο», προϋπολογισμού 700.000€.

Πιο συγκεκριμένα, στη θέση του «Στρατοπέδου 574», έγινε εκτεταμένη παρέμβαση  σε μήκος 380 μέτρων για την βελτίωση της γεωμετρίας της οδού και την εξασφάλιση της ομαλής πορείας κυκλοφορίας των οχημάτων. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση με αντιολισθηρή άσφαλτο. Η παρέμβαση θα ολοκληρωθεί με τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού (20 φωτιστικά σώματα τύπου Led), καθώς και διαγράμμιση με θερμοπλαστικά υλικά.

Επίσης,  επί της ιδίας επαρχιακής οδού, έγινε ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα στη θέση του «Φωτεινού σαματοδότη Μανιάκων»  και στη θέση «γέφυρα Μανιάκων». Ενώ, στην «άνω διάβαση καθέτου Εγνατίας οδού» πραγματοποιήθηκε φρεζάρισμα του ασφαλτικού οδοστρώματος για την εξάλειψη της τροχοαυλάκωσης που είχε προκληθεί από την προηγούμενη κυκλοφορία βαρέων οχημάτων. Στη συνέχεια ακολούθησε ασφαλτόστρωση με αντιολισθηρή άσφαλτο.

Κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις  επί της παλιάς Εθνικής Οδού Καστοριάς-Κοζάνης, στο Νέο Κωσταράζι και στο δρόμο Κωσταραζίου – Άργους Ορεστικού.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις