Βραδιά θρίλερ με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα στην Νομαρχιακή επιτροπή Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά

Μετά από μια βραδιά θρίλερ για τους συμμετέχοντες διεκδικητές της προεδρίας της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά και με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα που προέκυψαν από επανακαταμετρήσεις γιατί προφανώς δεν ικανοποιούσαν είτε σαν αποτελέσματα… είτε σαν διαδικασία αυτούς που ήλεγχαν τις διαδικασίες, η κεντρική εφορευτική επιτροπή απεφάνθη ότι ο κ Βελίδης Βασίλης προηγείται κατά 9 ψήφους του κ Καραταγλίδη Χαράλαμπου.

Μεγάλα τα προβλήματα κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας

  • Μέλη που έκαναν έγκαιρα την εγγραφή τους βρέθηκαν να αποκλείονται από την διαδικασία λόγω εκτεταμένων λαθών των μητρώων που χορηγήθηκαν στις εφορευτικές επιτροπές.
  • Αδιάλλακτη η στάση των εφορευτικών επιτροπών που δεν διευκόλυναν τους παραπονούμενους τους οποίους παρέπεμπαν στο Αθηναϊκό κέντρο που δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.
  • Από τα 1857 προσφάτως κακτοποιημένα οικονομικά μέλη πολλά αποκλείστηκαν είτε γιατί δεν εμφανίζονταν στα μητρώα, είτε γιατί δηλώθηκαν να ψηφίσουν διαδικτυακά αλλά το τηλέφωνο τους ήταν λάθος αποτυπωμένο κατά έναν αριθμό!!
  • Εγγεγραμμένα μέλη που δήλωσαν να ψηφίσουν διαδικτυακά ουσιαστικά αποκλείστηκαν γιατί τους ζητήθηκε να ψηφίσουν δια ζώσης.
  • Τελικά ψήφισαν 1417 μέλη με το ποσοστό αποχής – αποκλεισμού περίπου 24% μελών πολλά εκ των οποίων όπως πληροφορούμαστε είναι έτοιμα να υποβάλουν ενστάσεις. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από την στάση των διεκδικητών…
  • Και βέβαια υπήρξαν και τα παρατράγουδα εγγραφών “αλλοπίστων” τους οποίους επιστράτευσαν παρά τις δημόσιες διαμαρτυρίες τους κάποιοι στην προσπάθεια να δημιουργήσουν “πλειοψηφικό ρεύμα” προκαλώντας την χλεύη όσων γνωρίζουν και δραστηριοποιούνται πολιτικά


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: “Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα”…

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Βραδιά θρίλερ με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα στην Νομαρχιακή επιτροπή Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά”

  1. […] Επεισοδιακή ήταν η εσωκομματική εκλογική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας και στην Καστοριά όπως μας καταγγέλθηκε και αναφερθήκαμε ΕΔΩ. […]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα