Το Μακεδονικό και η ντροπή του ΚΚΕ: Ένα άρθρο ένα ερώτημα και ένα αναπάντητο “ΓΙΑΤΙ;;”

Καλησπέρα σας, Δεν ξέρω εάν δέχεστε να δημοσιοποιήσετε απόψεις άλλων αλλά έτσι από αγανάκτηση παρακολουθώντας τις πραγματικές γιορτές μίσους του ΚΚΕ στη Καστοριά τις προηγούμενες ημέρες και επειδή ανεβάζετε άρθρα πατριωτικά είπα να σας στείλω δυο σκέψεις.

Διαβάζω και διαπιστώνω ότι ο “σύντροφος” Κούλογλου στο άρθρο του στην ΑΥΓΗ (παίρνω το άρθρο του Κούλογλου γιατί είναι δικός τους) που σας στέλνω σε εικόνα στον σύνδεσμο https://www.avgi.gr/arheio/299458_makedoniko-kai-i-ntropi-toy-kke προκειμένου να υπερασπιστεί την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τα λέει όπως τα άκουσα από τον πατέρα μου που έζησε έντονα την περίοδο της δεκαετίας του ΄40 ως καταφυγόντας. Εγκατέλειψε το χωριό του για να αποφύγει την σφαγή λόγω καταγωγής ή στην καλύτερη περίπτωση την βίαιη στράτευση από τον ΔΣ και μιλώντας συχνά για τα δεινά της οικογένειας αναρωτιόνταν γιατί δεν αναφέρεται καθόλου η αλήθεια για τους ΕΑΜοβουλγάρους αντάρτες .

Σήμερα ήρθε η ώρα να αναρωτιέμαι εγώ εάν στις γιορτές του ΚΚΕ στο Νεστόριο και στο μουσείο του όπου τοποθετήθηκαν και οι πλάκες με τα ονόματα των αγωνιστών τους, μνημονεύονται και αυτά των ΕΑΜοβουλγάρων που κυνήγησαν τους δικούς μου και αποζητούσαν την αυτονόμηση της Μακεδονίας μας ή οι σύντροφοι τους, τους ξέχασαν;; Τα ονόματα τους είναι…. και θα σας στείλω συμπληρωματικά βίντεο δηλώσεων αλλά και του… που έκαψε το …*

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ Kastoriatwra.gr: προσωπικές στοχευμένες αναφορές και ονοματεπώνυμα δεν είναι δυνατόν να αναφερθούν από την σελίδα μας.

Επιδιώκουμε την συνεργασία σας. Στην Kastoriatwra.gr δεχόμαστε άρθρα προβληματισμού τα οποία θα προσθέτουν στον προβληματισμό και θα ανοίγουν κάποια “παράθυρα” στον στοχασμό. Με χαρά, λοιπόν, θα φιλοξενήσουμε τους δικούς σας προβληματισμούς, άρθρα τα οποία κρίνουμε ότι πράγματι θα έχουν να προσθέσουν κάτι ουσιαστικό στον δημόσιο διάλογο.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις