Σχολές μαθητείας τα εργαστήρια ταπητουργίας/υφαντουργίας στο Νεστόριο Καστοριάς και Βλάστη Κοζάνης

Σύμφωνα με όσα γράφει σε ανάρτηση της η κ Μ Αντωνίου στο facebook ως σχολές μαθητείας θα λειτουργήσουν τα εργαστήρια ταπητουργίας/υφαντουργίας στο Νεστόριο Καστοριάς και Βλάστη Κοζάνης μετά από την έγκριση του Οργανισμού πιστοποίησης προσόντων του Υπουργείου Παιδείας, και την συνεργασία του γραφείου του πρωθυπουργού με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιου για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού κ Νικόλαου Γιατρομανωλάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ κ Μ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

📍Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας, που έχουμε τα τελευταία δύο χρόνια ως Γραφείο Μακεδονίας του Πρωθυπουργού για ζητήματα σύγχρονου πολιτισμού στη Βόρεια Ελλάδα, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον αρμόδιο Υφυπουργό @yatromanolakis για το θερμό ενδιαφέρον, που δείχνει για τις ακριτικές μας περιοχές.

Ο Υφυπουργός Νικόλας Γιατρομανωλάκης αγκάλιασε το αίτημα επαναλειτουργίας δύο σημαντικών εργαστηρίων ταπητουργίας/υφαντουργίας σε Νεστόριο Καστοριάς και Βλάστη Κοζάνης.

✅Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, σε αγαστή συνεργασία πάντα με τους Δήμους και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υλοποιούμε έργα προς όφελος των πολιτών.

👉Πρόθεση της Κυβέρνησής μας είναι στις δύο ορεινές περιοχές τα εργαστήρια να ξεκινήσουν σε πρώτο στάδιο ως σχολές μαθητείας δίνοντας πιστοποίηση, καθώς έχει εξασφαλιστεί η έγκριση από τον Οργανισμό πιστοποίησης προσόντων που λειτουργεί στο Υπουργείο Παιδείας.

Και συνεχίζουμε…

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις