Καστοριά: Το παραλίμνιο στολίδι της βορειοδυτικής Ελλάδας!

Φαντάζεστε ένα μέρος για να απαλλαγείτε από τη ρουτίνα της πόλης;

Σας αρέσει η φύση αλλά όχι η απομόνωση; Έλα λοιπόν να ταξιδέψεις σε μια πόλη μοναδικής ομορφιάς που θα σε γεμίσει με πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Καλώς ήρθατε στην Καστοριά, την ερωμένη της Μακεδονίας, χτισμένη αμφιθεατρικά ανάμεσα στα βουνά, που τη μετατρέπει σε έναν ιδιαίτερο προορισμό, ειδυλλιακής γοητείας και ομορφιάς. όποια εποχή και να έρθετε, η ομορφιά του παραμένει ξεχωριστή, παρόλο που, μεταξύ μας, το φθινόπωρο της ταιριάζει περισσότερο.

Θα περπατήσουμε κατά μήκος της λίμνης και στα γραφικά σοκάκια της πόλης θαυμάζοντας τα παραδοσιακά αρχοντικά της ένα από τα οποία θα είναι η βάση μας.

Θα κάνουμε βαρκάδα στη λίμνη για να δούμε από κοντά τα διάφορα είδη πουλιών, θα κάνουμε αλεξίπτωτο πλαγιάς από το βουνό Βίτσι για να δούμε την πόλη και τη λίμνη από ψηλά.

Και τελευταίο θα έχουμε την ευκαιρία να περιπλανηθούμε στον αρχαιότερο νεολιθικό οικισμό της Ευρώπης.

🤝 Η δράση αυτή έγινε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

👉 ➡ Παραγωγή: KDexplorer (Καρβέλης Δημήτριος) ➡ Εξοπλισμός: Canon eos m50 Μark II GoPro Hero 5 Iphone XR DJI Mavic Air DJI Ronin SC 🎵 Μουσική https://www.epidemicsound.com/referra… ΜΟΥΣΙΚΗ: https://www.purple-planet.com ▶ Ιστολόγιο: https://www.kdexplorer.com ▶ Facebook: https://www.facebook.com/kdexplorer1010 ▶ Twitter: https://twitter.com/KDexplorer10

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις