Με τη σφραγίδα της FIA το 9o Rally Greece Offroad στο Άργος Ορεστικό

👉 Στο διεθνές καλεντάρι του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το 2022 το Rally Greece Offroad, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA).

👉 Η φετινή άρτια διοργάνωση στο Άργος Ορεστικό που ενθουσίασε, τόσο τον παρατηρητή της FIA Ρέιμοντ Γιόχανσον, όσο και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, συνετέλεσε στην απόφαση αυτή και έθεσε τις βάσεις, ώστε ολόκληρη η Δυτική Μακεδονία να αποτελεί κέντρο διεθνών Offroad Αγώνων.

📍 Πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα στην Ελλάδα, μετά το Ράλλυ Ακρόπολις, που περιλαμβάνεται στο διεθνές καλεντάρι της FIA, γεγονός το οποίο εξασφαλίζει νέες προοπτικές και ευκαιρίες για την περιοχή μας με τη φιλοξενία αγωνιζομένων από δεκάδες χώρες.

👉 Θα πρέπει να τονίσουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για τη δημιουργία μόνιμων εγκαταστάσεων στον χώρο έναντι της Εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού, όπως ακριβώς είχε δεσμευτεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού, προκειμένου να μπορεί ο Δήμος μας να φιλοξενεί αυτόν τον αγώνα, αλλά και άλλες σημαντικές διοργανώσεις και να αποτελεί σημείο αναφοράς για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

👉 Ήδη, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) για το Iστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, που περιλαμβάνει αποκλειστικά ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα Sporting.

👉 Δείτε την ανακοίνωση της FIA για το 9ο Rally Greece Offroad που θα πραγματοποιηθεί 27-29 Μαΐου 2022 στο παρακάτω link: https://bit.ly/3slGVgm .

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "The 2022 regional cups* are confirmed as follows: FIA European Cup for Cross-ouy Bajas Date 29 April-01 May Country 27-29 May Spain Competition name Greece 08-10 July Baja Dehesa Extremadura Italy 05-07 August Rally Greece Offroad Italian Baja 02-04 September Hungary Poland Hungarian Baja Baja Poland"

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις