Υπογράφθηκε η χρηματοδότηση του έργου εσωτερικής οδοποιίας Κοτύλης

Η απόφαση για την επιχορήγηση του Δήμου Νεστορίου με το ποσό των 600.000 ευρώ για την κατασκευή του έργου «Εσωτερική οδοποιία Δ.Δ. Κοτύλης Δήμου Νεστορίου» υπογράφθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα.

Η μελέτη του έργου, που είχε εκπονηθεί την περίοδο 2011 – 2014, επικαιροποιήθηκε το 2020 και υποβλήθηκε από τον Δήμαρχο Νεστορίου, Χρήστο Γκοσλιόπουλο στο Υπουργείο Εσωτερικών. Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρξαν τακτικές συνεργασίες με την πολιτική ηγεσία και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου που οδήγησαν στη σημερινή, θετική εξέλιξη.

Ο Δήμαρχος Νεστορίου, Χρήστος Γκοσλιόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Η εσωτερική οδοποιία στην Κοτύλη βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του οικισμού ταλαιπωρούνται για πολλά χρόνια. Η κατάσταση αυτή και η ταλαιπωρία τους φθάνει στο τέλος. Η έγκριση της χρηματοδότησης 600.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου από το Υπουργείο Εσωτερικών αποτελεί γεγονός. Τους επόμενους μήνες δημοπρατείται το έργο και ξεκινά η κατασκευή του.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα που εξ αρχής αντιμετώπισε θετικά το αίτημα του Δήμου μας και σήμερα αποτύπωσε με την απόφασή του το ενδιαφέρον του για την ακριτική μας περιοχή, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών & Οργάνωσης, Μιχάλη Σταυριανουδάκη για την συμβολή του. Η υλοποίηση της εσωτερικής οδοποιίας, σε συνδυασμό με το έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης που σύντομα αναμένεται η ένταξή του στο Πρόγραμμα Α. Τρίτσης, θα δώσει οριστικές λύσεις στα δύο σοβαρότερα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Κοτύλη. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα και για όλους τους οικισμούς του Δήμου Νεστορίου».

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις