“Σήμα Εκκίνησης” για τα Έργα Επέκτασης του Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου στην Δυτική Μακεδονία – Η ανακοίνωση της ΔΕΔΑ

Χθες δόθηκε το σήμα της εκκίνησης των έργων επέκτασης διανομής φυσικού αερίου στην ακριτική Φλώρινα, εισάγοντάς την σε μία νέα ενεργειακή εποχή.

Αποδεικνύουμε πώς κάνουμε πράξη το όραμα της ΔΕΔΑ για την Ελλάδα του 2030!

Δηλαδή την ισότιμη πρόσβαση όλων των Ελληνίδων και Ελλήνων στο μεγάλο αγαθό της ενέργειας, φέρνοντας το φυσικό αέριο στην περιοχή της Φλώρινας μέσα από 5.000 συνδέσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων, δωρεάν δηλαδή με 100% επιδότηση του κόστους της εσωτερικής εγκατάστασης.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε επίσης πως η επένδυση αυτή θα αποτελέσει, ταυτόχρονα, σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης της περιοχής, με τη δημιουργία πολλών νέων θέσεων εργασίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και Ταμείου Συνοχής, κ. Γεώργιος Ζερβός, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κ. Σωτήριος Βόσδου, ο δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα Μαρία Αντωνίου, καθώς και εκπρόσωποι της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις