Το video του συλλόγου ΟΡΜΟΣ “… στο μπουλούκι”

Η ταινία του ελπχ ΟΡΜΟΣ έχει σαν θέμα το Καστοριανό Καρναβάλι, ή αλλιώς τα “Ραγκουτσάρια”, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, στις 6, 7, και 8 Ιανουαρίου στην πόλη μας.

Η ταινία δίνει το βήμα σε μέλη και φίλους του ελπχ ΟΡΜΟΣ που έχουν συμμετάσχει στο μπουλούκι του συλλόγου τα προηγούμενα χρόνια, και μέσα από τις προσωπικές τους αφηγήσεις φωτίζει την αθέατη πλευρά της οργάνωσης και συμμετοχής στα Ραγκουτσάρια, υπό το πρίσμα των διαφορετικών οπτικών και ρόλων του καθενός και της καθεμίας.

Μέσα από τις δικές τους βιωματικές αφηγήσεις δημιουργήθηκε μια ταινία γεμάτη εμπειρίες κεφιού, συναισθήματα και χιούμορ, που μας μεταφέρει στις μέρες του Καστοριανού Καρναβαλιού, ζωντανεύει διάφορες στιγμές του, μας συγκινεί και μας διασκεδάζει.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Σενάριο – σκηνοθεσία: ΜΠΙΝΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Κάμερα: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΙΝΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Βοηθοί Παραγωγής: ΔΙΝΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΒΑΣΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Μοντάζ – Μιξάζ: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Συμμετοχές: μέλη από τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ “ΠΡΟΝΗΣΟΣ”, από την παραδοσιακή ορχήστρα ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ, και απο το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ (ελπχ) ΟΡΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Παραγωγή: ελπχ ΟΡΜΟΣ – 2021

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις