Η Μαρία Αντωνίου ανακοινώνει επιχορήγηση 400.000 ευρώ στον Δήμο Καστοριάς για την υλοποίηση του έργου «Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Καστοριάς

✅400.000 ευρώ στον Δήμο Καστοριάς για την υλοποίηση του έργου «Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Καστοριάς» !

Με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών εγκρίνεται η δέσμευση ποσού 400.000 ευρώ στον Δήμο Καστοριάς για την υλοποίηση του έργου «Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Καστοριάς».

✔️Η υλοποίηση του έργου κρίνεται απολύτως αναγκαία προκειμένου να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.

👉Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αγκαλιάζει ένα ακόμη αίτημα της τοπικής κοινωνίας, που ακουμπάει στον συνολικό σχεδιασμό μας για την δημιουργία υποδομών με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

📌Η οδική ασφάλεια αποτελεί μία από τις κεντρικές προτεραιότητες που έχουμε θέσει, στην πράξη όχι απλώς στα λόγια. Γι’ αυτό και έχουμε βάλει μπρος μια σειρά από έργα και παρεμβάσεις σε επιλεγμένα, κρίσιμα σημεία του οδικού δικτύου αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον αρμόδιο Υπουργό @k_karamanlis για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου Καστοριάς.

Και συνεχίζουμε…

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις