Στις 15 Φεβρουαρίου οι αναβληθείσες εκλογές της ΕΛΜΕ Καστοριάς

Οι αναβληθείσες εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς και για το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Καστοριάς θα διεξαχθούν την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 στο 4ο Γυμνάσιο Καστοριάς.

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες του ΠΥΣΔΕ Καστοριάς αλλά και στις διοικητικές υπηρεσίες της Δ.Δ.Ε. Καστοριάς να προσέλθουν και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα από τις 12:00 έως τις 19:00. Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία γίνεται με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημόσιου εγγράφου (διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα τακτοποιημένα μέσω της μισθοδοσίας μέλη. Tα μη τακτοποιημένα μέλη, οι αναπληρωτές κ.ά. με εφάπαξ εξόφληση της συνδρομής (20 € για μόνιμους και 5 € για τους αναπληρωτές κ.ά.) την ημέρα των εκλογών και οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί από άλλο ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΔΕ Καστοριάς προσκομίζοντας βεβαίωση τακτοποιημένης συνδρομής από την Ε.Λ.Μ.Ε. που ανήκουν οργανικά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των διαδικασιών θα ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα και θα εφαρμοσθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις